tosiek175 Posted March 7, 2011 Author Share Posted March 7, 2011 co to za sygnatury, w jakim pojeździe był na wyposażeniu. mała tubka przy okazji tez może zostać zidentyfikowana- ciekawa, były w niej wentylki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nabuh Posted March 8, 2011 Share Posted March 8, 2011 Hansdekawka - nie zwróciłem uwagi na wielkość w porównaniu do kapsla... Masz rację. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tosiek175 Posted March 7, 2011 Author Share Posted March 7, 2011 co to za sygnatury, w jakim pojeździe był na wyposażeniu. mała tubka przy okazji tez może zostać zidentyfikowana- ciekawa, były w niej wentylki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tosiek175 Posted March 7, 2011 Author Share Posted March 7, 2011 sygnatura Link to comment Share on other sites More sharing options...
tosiek175 Posted March 7, 2011 Author Share Posted March 7, 2011 nie wiem dlaczego pierwszego zdjęcia nie przyjęło. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tyfus Posted March 7, 2011 Share Posted March 7, 2011 zapraszam do przestudiowania :http://www.odkrywca.pl/regulamin-przeczytaj-przed-dodaniem-tematu-,654705.html#654705t y t u ł o w a n i e wątków Link to comment Share on other sites More sharing options...
tosiek175 Posted March 7, 2011 Author Share Posted March 7, 2011 trochę pod innym kątem lepiej widać, ale prócz pierwszej litery ja nie odszyfruję więcej. tyfus - poprawię się - nie doczytałem aktualizacji regulaminu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nabuh Posted March 7, 2011 Share Posted March 7, 2011 Szczelinomierz sugeruje że to do ustawiania luzów zaworowych a kluczyk do nakrętki kontrującej. I niekoniecznie motocyklowy, może samochodowy albo uniwersalny? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eastlegion Posted March 7, 2011 Share Posted March 7, 2011 Ta tubka... Miałem kiedyś podobny wojskowy pojemniczek, na szklane próbki do badania skażenia terenu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HD1940 Posted March 9, 2011 Share Posted March 9, 2011 Jest to masowo przywożony przez turystów ze wschodu w latach 80/90 kluczyk do obsługi aparatu zapłonowego w samochodach (wielkość kluczyka odpowiada mocowaniu przewodu doprowadzającego prąd) oraz do kontroli przerwy w przerywaczu i świecy zapłonowej. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hansdekawka Posted March 8, 2011 Share Posted March 8, 2011 Jest to kluczyk do obsługi iskrownika. @nabuh,jakie zaworki chciałbyś regulować tym maleństwem? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tosiek175 Posted March 8, 2011 Author Share Posted March 8, 2011 Hans a kojarzysz w jakim moto były na wyposażeniu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
tosiek175
11 answers to this question
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.