steell Napisano 10 Marzec 2011 Share Napisano 10 Marzec 2011 Taka stronka o tym co nas gnębi w tym wątkuhttp://www.malysabotaz.pl/cele.html#layer56A może w końcu odpuścić sobie podziały na Lewych i Prawych i poglądów politycznych nie traktować jako wykładni tego kto ma racje a kto nie i zająć się tym co ważne dla całego narodu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Martian Napisano 10 Marzec 2011 Autor Share Napisano 10 Marzec 2011 Stell ostatnio zauważyłem coś pozytywnego: mianowicie, że ta emigracja z przed kilu lat wraca do kraju i starają się mówić bez akcentu, i szczerze o bolączkach emigracji... O emigracji która była w okresie wojennym już pisałem... - zachowali piękną polszczyznę, zachowali tradycje i ideały- dużo bardziej niż w Polsce... Jednak jest dużo takich którzy uważając, że plując na Polskę będą tym samym uważani za lepszych emigrantów, jest jeszcze dużo- za dużo!!!... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
acer Napisano 10 Marzec 2011 Share Napisano 10 Marzec 2011 zająć się tym co ważne dla całego narodu?"Co wybory to wszyscy chcą się zajmować zawsze tym co ważne -A potem zawsze okazywało się że dla jednych ważna" jest polityka historyczna, podsłuch i prowokacja, dla innych odebranie ulg studenckich,rozprawa z KRUS i wszelkimi zasiłkami oraz kodeksem pracy, a dla jeszcze innych chemiczna kastracja degeneratów.ps. Martian - ja nigdy nie znosiłem faryzejstwa.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Martian Napisano 10 Marzec 2011 Autor Share Napisano 10 Marzec 2011 Musimy za to wypić bo ja też... A jeszcze kibolizmu nienawidzę- nawet tego partyjnego... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cairo1 Napisano 10 Marzec 2011 Share Napisano 10 Marzec 2011 Steel,zyje poza granica kraju pewnie dluzej niz ty zyjesz ,a z pokora to moge przyjac reprymende zony gdy zabalaganie z kolegami, nic wiecej.Nie obrzucaj obelgami ludzi ktorzy majac swiadomosc iz maja jedno zycie , i swiadomosc tego co oferuje im ukochana ojczyzna wola zapierniczac na zmywaku u obcych i zyc godnie, niz w kochanej ojczyznie szukac jedzenia po smietnikach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mozets Napisano 17 Marzec 2011 Share Napisano 17 Marzec 2011 Nie ma zbrodniczych narodów. Są tylko zbrodnicze ideologie. Są mądrzy i głupi ludzie. Są także źli i dobrzy ludzie. Taki jest świat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.