banan20 Napisano 10 Marzec 2011 Autor Napisano 10 Marzec 2011 Kolego szukam X terrą70 lecz zastanawiam się nad nową wykrywką poniewaz obecna juz ledwo co zipie co wynika z jej nadmiernej eksploatacji.... Zadaję pytania odnośnie wykrywaczy wieloczęstliwościowych, ponieważ nigdy tako0wych nie używałem...post założylem po to żeby ludzie, którzy mają styczność z E trac-iem czy SE ew. z Safari porównali te wykrywacze...poroste..naprawde nie wiem gdzie tu jest jakaś podpucha :) Rozumując w ten sposób, jak kolega Samgnus stwierdxam że inne posty w tym dziale są również podpuchami :)
adam793 Napisano 14 Marzec 2011 Napisano 14 Marzec 2011 Banan20 nie tłumacz się ja też kiedyś byłem posądzany o podpuche z all-1,panowie nie praktykujcie na forum metod Łukaszenki to jest forum do zadawania pytań i odpowiedzi a kto widzi w tym podpuche niech się zapisze do milicji a nie jakieś głupie i nienormalne sugestie wyraża co do wacława ma być???
gudek82 Napisano 15 Marzec 2011 Napisano 15 Marzec 2011 Od siebie dodam, że ja jako użytkownik który przesiadł się z Explorera na E-Track'a, zauważyłem jedną chyba najkorzystniejszą zmianę- stabilność. Mniej się wzbudza, w zaśmieconym terenie mniej wariuje, to jest na plus. Co do innych zalet jak wspomnieli wyżej koledzy, poprawiona czytelność wyświetlacza, ciut lepsze wyważenie, szybszy procesor. Czy znajduję nim więcej, wątpie, natomiast komfort uzytkowania lepszy. Co do Minelaba Sasfari jest to że tak powiem kontynuacja Minelaba Quattro. X-terka 70 to już inna para kaloszy co nie znaczy, że nie jest nice.Pozdrawiam
banan20 Napisano 15 Marzec 2011 Autor Napisano 15 Marzec 2011 dziekuje gudek...o to właśnie mi chodziło...choć nie wiem czy Twoja wypowiedź to nie jakaś podpucha :) żart
Innuendo Patria Napisano 7 Kwiecień 2013 Napisano 7 Kwiecień 2013 Być może X-terka to inna para kaloszy ale - dzisiaj za kumplem ,który ma E-traca zamiatałem X-terką i znalazłem klamrą carską , której E-trac nie wychwycił.Pozdrawiam:):D
Brzęczyszczykiewicz Napisano 7 Kwiecień 2013 Napisano 7 Kwiecień 2013 Chmmm... jaki jest sens wypowiedzi do rozmowy zakończonej 2 lata wcześniej?
kris303 Napisano 7 Kwiecień 2013 Napisano 7 Kwiecień 2013 Kolega poprostu minal klamre a ty teraz bedziesz sie wkrecal ze teresa bije e-traca na glowe
sza.man Napisano 9 Kwiecień 2013 Napisano 9 Kwiecień 2013 Nie etrac nie wychwycił, tylko operator etraca nie wychwycił.3/4 użytkowników sprzętów typu etrac, spectra itp. to całkiem zieloni szpanerzy, którzy myślą ze wykrywacz będzie za nich znajdował fanty.
alex_2013 Napisano 9 Kwiecień 2013 Napisano 9 Kwiecień 2013 jak mozna e trakiem nie wychwycic klamry?? mozna ją pominąc trafiając w martwy punkt, albo nie wyłapac na 50cm.. ale wtedy to raczej teresa tez by jej nie wzieła..a klamra musialaby byc gocka:).Wiadomo fanty trafiaja sie na roznych głebokosciach szczegolnie w samym dnie okopu.A swoja drogą to nie dziwią was róznice w głebokosciach zalegania fantów czasami? Np: w okopie na metrze znajduje szklanki a 3 m dalej łuski od mosina albo zawleczki od szrapneli z tego okresu leza na glebokosci 2 cm...
gudek82 Napisano 9 Kwiecień 2013 Napisano 9 Kwiecień 2013 sza.man przegiąłeś z tym, że 3/4 użytkowników sprzętu typu e-trac, spectra to szpanerzy :), sprzęt ten jest dla ludzi którzy od swego wykrywacza oczekują czegoś więcej, miałem explorer przesiadłem się na e-trac, różnice są na plus i tyle w temacie. Co do kolegi Innuendo Patria, który zieje radością ze znalezienia pierwszej klamerki w życiu :), e-trac nie chwycił sygnału ponieważ nie sondował tego miejsca :), po euforycznym przejściu kolegi, wyjąłem około 10 łuseczek w sąsiedztwie wcześniejszego zalegania klamerki,Innuendo Patria przypomnij sobie ostatni wypad na monety ze swoją x-terrą, 1/3 na korzyść e-trac :).
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.