aro75 Napisano 1 Marzec 2011 Autor Share Napisano 1 Marzec 2011 http://www.smog.pl/wideo/42889/adam_slodowy_nauczy_cie_budowac_bron/to były programy !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marv Napisano 2 Marzec 2011 Share Napisano 2 Marzec 2011 No,Panie Adamie wizyta 6 rano... :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gumbi Napisano 3 Marzec 2011 Share Napisano 3 Marzec 2011 Programy były geniane - jak na tamte czasy, a teraz pozostaje tylko googl. Fajna też była Sonda do czasu śmierci prowadzących w wypadku samochodowym. Ale ją też teraz mamm=y w wersji Discovery i inne. Ale tak sobie myślę radość z własnoręcznego wykonania czegokolwiek była większa niż teraz z jej zakupienia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
morfeusz27 Napisano 4 Marzec 2011 Share Napisano 4 Marzec 2011 I to jest obraz genialnego Polaka, zrobić coś z niczego, zakombinować i mieć hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saperfts Napisano 4 Marzec 2011 Share Napisano 4 Marzec 2011 a wlasnie Adam Słodowy zyje jeszcze ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Catadero Napisano 4 Marzec 2011 Share Napisano 4 Marzec 2011 Ma 77lat, mieszka w Warszawie.C. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Catadero Napisano 4 Marzec 2011 Share Napisano 4 Marzec 2011 Pomyłka - 87 lat.C. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zainak Napisano 4 Marzec 2011 Share Napisano 4 Marzec 2011 tak,tak, wtedy prosiłem mamę aby odkładała mi szpulki od nicikolegi tata miał w tamtych latach małą stolarnię, to razem zbijaliśmy z deseczek samochody do zabawy :)to były czasy :)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Defekt Napisano 4 Marzec 2011 Share Napisano 4 Marzec 2011 kurna, ja oglądam z nadzieją, że jakaś strzelanina będzie, a Tu packa na muchy ;/ ale program nie ma co, super... Kiedyś przynajmniej się dzieciaki uczyły coś" robić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
morfeusz27 Napisano 4 Marzec 2011 Share Napisano 4 Marzec 2011 Defekt, nie nabijaj się. Pamiętam, jak zrobiłem jeżdżącą szpulkę od nici = szpulka, krążek z mydła, gumka itp i zabawa lepsza niż samochody na baterię. Sam wyczekiwałem na programy Słodowego z jego wskaźnikiem pzdr dla konstruktorów z tamtych lat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pająk Napisano 5 Marzec 2011 Share Napisano 5 Marzec 2011 A może ma ktoś kontakt do p. Słodowego i mógłby się podzielić? Próbuję do niego dotrzeć od dłuższego czasu i nie udało mi się. Znalazłem jedynie p. Piotra Słodowego, też wiekowy człowiek ale to nie ta osoba, której szukam. Z p. Adamem chciałem porozmawiać o jego amatorskich samochodach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.