Skocz do zawartości
  • 0

Srebrzysta kula z ogonkiem

Wyro

Pytanie

Napisano

Bo jak inaczej to nazwać? Kula na wampiry? Muszkietówka jeneralska...? No dobrze, ale ciekawi mnie ten przedmiot, bo i kontekst ciekawy. Ma taki cycek" z przodu, nie widać, ale lekkie linie wzdłuż od cycka" do żelastwa, no i to żelastwo na końcu... Co to jest, drodzy moi, wie ktoś?

6 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Możliwe że do cycka było przyczepione kółeczko tyle że gniło lub odpadło. Może to jakaś część zegara? Jakaś cywilna zawieszka? To moje pomysły;) A gdzie ją znalazłeś? Może poczytaj o tym miejscu no chyba że coś o nim wiesz:D
POZDRAWIAM!
Napisano
Dzięki Panowie! No nie jest to kulka na wampiry niestety:) ale np. serce od dzwoneczka może być. Albo jak piszecie.... sto innych rzeczy.
Napisano

Bo jak inaczej to nazwać? Kula na wampiry? Muszkietówka jeneralska...? No dobrze, ale ciekawi mnie ten przedmiot, bo i kontekst ciekawy. Ma taki cycek" z przodu, nie widać, ale lekkie linie wzdłuż od cycka" do żelastwa, no i to żelastwo na końcu... Co to jest, drodzy moi, wie ktoś?

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie