stock84 Napisano 23 Luty 2011 Autor Share Napisano 23 Luty 2011 Stojak na reczniki:) że też na to nie wpadłem.Oby nie były za krótkie sztyce.Po przeróbce powinno sie nadać.heh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stock84 Napisano 23 Luty 2011 Autor Share Napisano 23 Luty 2011 I na kolorowo:D wersja dla wesołków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stock84 Napisano 23 Luty 2011 Autor Share Napisano 23 Luty 2011 Bjar rano chyba nie miałeś jeszcze medalu"?:) Kloki chyba też, któryś z modów najwyraźniej humorku dzisiaj nie ma?Za co?:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 23 Luty 2011 Share Napisano 23 Luty 2011 Troling w ID, sprawdź @. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vis1939 Napisano 23 Luty 2011 Share Napisano 23 Luty 2011 Jak tu swojsko żółto;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 23 Luty 2011 Share Napisano 23 Luty 2011 Wreszcie w elitarnym klubie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 23 Luty 2011 Share Napisano 23 Luty 2011 patrząc na koncept stojaka" z 2011-02-23 17:38:20to równie dobrze można samemu takie stworzyć,przycinając długa sosnową deskę na małe kwadraciki(na podstawę)na środek dołożyć listewkę z poprzeczką..roboty mało a będzie się lepiej prezentować niż na szafceVisku,nie troluj:Pjak masz napisać kasztana to jednocześnie napisz coś na temat:Ptak ja w tym poście:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stock84 Napisano 23 Luty 2011 Autor Share Napisano 23 Luty 2011 Jasne, że można.Ja będę robił we własnym zakresie.nie wiem dlaczego pod nosem sobie nucę...yellow submarine, yellow submarine;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.