komunacccp Posted February 3, 2011 Author Posted February 3, 2011 WitamOstatnio stałem się posiadaczem karty ewidencyjnej?? Co to za karta? Ktoś coś może o niej powiedzieć, co tam jest napisane? pozdrawiam
Slajmi130 Posted February 3, 2011 Posted February 3, 2011 Wyglada na jakąś przepustkę zakładową, zakłady miejskie Goldberg. Jakiś okręgowy inspektor od dostaw. Dostawy w określonym czasie ilośc i takie tam inne.
Slajmi130 Posted February 3, 2011 Posted February 3, 2011 Wydaje mi się że to kontroler dostaw wegla do zakładów zw Złotoryji. Tak mi się wydaje
komunacccp Posted February 4, 2011 Author Posted February 4, 2011 I jak nikt nie potrafi nic więcej podpowiedzieć? Pozdro
komunacccp Posted February 3, 2011 Author Posted February 3, 2011 hmm chyba nie bo mam kilka takich kart i na każdej jest co innego to tak jakby zawód, np- wirtin- bauer- witwe- klempner- arbeiter- mauer- bauarbeiter- schriftsetzer- kreisauschussot(v)werinspektorTo z miasta w który mieszkam Złotoryja, każda karta jest podobna adres sie różni i dane personalne
Slajmi130 Posted February 4, 2011 Posted February 4, 2011 Jakieś karty pracownicze z Arbeitsamtu. Każda z tych nazw określa człowieka pod względem zawodu. Nic więcej nie umiem powiedzieć
andzy Posted February 4, 2011 Posted February 4, 2011 Mysle, ze to rodzaj karty zakladowej na wegiel albo cos bodobnego
Question
komunacccp
Witam
Ostatnio stałem się posiadaczem karty ewidencyjnej?? Co to za karta? Ktoś coś może o niej powiedzieć, co tam jest napisane? pozdrawiam
9 answers to this question
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.