komunacccp Napisano 3 Luty 2011 Autor Napisano 3 Luty 2011 WitamOstatnio stałem się posiadaczem karty ewidencyjnej?? Co to za karta? Ktoś coś może o niej powiedzieć, co tam jest napisane? pozdrawiam
Slajmi130 Napisano 3 Luty 2011 Napisano 3 Luty 2011 Wyglada na jakąś przepustkę zakładową, zakłady miejskie Goldberg. Jakiś okręgowy inspektor od dostaw. Dostawy w określonym czasie ilośc i takie tam inne.
Slajmi130 Napisano 3 Luty 2011 Napisano 3 Luty 2011 Wydaje mi się że to kontroler dostaw wegla do zakładów zw Złotoryji. Tak mi się wydaje
komunacccp Napisano 4 Luty 2011 Autor Napisano 4 Luty 2011 I jak nikt nie potrafi nic więcej podpowiedzieć? Pozdro
komunacccp Napisano 3 Luty 2011 Autor Napisano 3 Luty 2011 hmm chyba nie bo mam kilka takich kart i na każdej jest co innego to tak jakby zawód, np- wirtin- bauer- witwe- klempner- arbeiter- mauer- bauarbeiter- schriftsetzer- kreisauschussot(v)werinspektorTo z miasta w który mieszkam Złotoryja, każda karta jest podobna adres sie różni i dane personalne
Slajmi130 Napisano 4 Luty 2011 Napisano 4 Luty 2011 Jakieś karty pracownicze z Arbeitsamtu. Każda z tych nazw określa człowieka pod względem zawodu. Nic więcej nie umiem powiedzieć
andzy Napisano 4 Luty 2011 Napisano 4 Luty 2011 Mysle, ze to rodzaj karty zakladowej na wegiel albo cos bodobnego
Pytanie
komunacccp
Witam
Ostatnio stałem się posiadaczem karty ewidencyjnej?? Co to za karta? Ktoś coś może o niej powiedzieć, co tam jest napisane? pozdrawiam
9 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.