ammuratow Napisano 31 Styczeń 2011 Autor Share Napisano 31 Styczeń 2011 WitamW ostatnią sobotę zostałem zapędzony przez moją bezwzględną żonę do robienia porządków w swoim biurku.I warto było. Wśród różnych śmieci znalazłem monety, o których już dawno zapomniałem. Nic wielkiego, ale się ucieszyłem. Oto one Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ammuratow Napisano 31 Styczeń 2011 Autor Share Napisano 31 Styczeń 2011 przepraszam za kiepską jakość zdjęcia, ale mój aparat nie chce już współpracować tak jak kiedyś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ammuratow Napisano 31 Styczeń 2011 Autor Share Napisano 31 Styczeń 2011 I rewers Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ammuratow Napisano 31 Styczeń 2011 Autor Share Napisano 31 Styczeń 2011 PRL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ammuratow Napisano 31 Styczeń 2011 Autor Share Napisano 31 Styczeń 2011 rewers Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ammuratow Napisano 31 Styczeń 2011 Autor Share Napisano 31 Styczeń 2011 Jogajła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ammuratow Napisano 31 Styczeń 2011 Autor Share Napisano 31 Styczeń 2011 rewers Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ammuratow Napisano 31 Styczeń 2011 Autor Share Napisano 31 Styczeń 2011 i kolejna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ammuratow Napisano 31 Styczeń 2011 Autor Share Napisano 31 Styczeń 2011 orzeł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ammuratow Napisano 31 Styczeń 2011 Autor Share Napisano 31 Styczeń 2011 Wrzesień Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ammuratow Napisano 31 Styczeń 2011 Autor Share Napisano 31 Styczeń 2011 Warneńczyk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ammuratow Napisano 31 Styczeń 2011 Autor Share Napisano 31 Styczeń 2011 druga strona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ammuratow Napisano 31 Styczeń 2011 Autor Share Napisano 31 Styczeń 2011 Następna znajdka" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ammuratow Napisano 31 Styczeń 2011 Autor Share Napisano 31 Styczeń 2011 i rewers Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 31 Styczeń 2011 Share Napisano 31 Styczeń 2011 Z ciekawości- prosisz o ID czy zawartością biurka/krótką pamięcią chwalisz?Od tego, w sumie, Dział zależy.PS Mój ś.p. Dziadek z każdej wypłaty kupował podobne prl'owskie srebra. I pamiątka, i inwestycja dla wnuka miała być. Wtedy spod lady i po znajomości, za sporą kasę- dziś w cenie złomu można kupić dowolną ilość. Takie dziwne czasu, gdzie srebro" gó...o blaszki zastąpiły. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ammuratow Napisano 31 Styczeń 2011 Autor Share Napisano 31 Styczeń 2011 I takie pamiątki kombatanckiej przeszłości:)Nic wielkiego, ale za 20 lat....Oczywiście chodzi o monety.A tak nawiasem mówiąc liczyłem, że znajdę swoje zaginione korpusówki.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ammuratow Napisano 31 Styczeń 2011 Autor Share Napisano 31 Styczeń 2011 Oczywiście, że się chwalę:)Przyjemnie odnaleźć coś, o czym zupełnie się zapomniało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tyfus Napisano 31 Styczeń 2011 Share Napisano 31 Styczeń 2011 no to nieśmiało zauważam, że nie w tym dziale, co trzeba się chwalisz ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ammuratow Napisano 31 Styczeń 2011 Autor Share Napisano 31 Styczeń 2011 Ups!Proszę w takim razie o przeniesienie wątku do działu Nasze odkrycia".Przepraszam i pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tyfus Napisano 31 Styczeń 2011 Share Napisano 31 Styczeń 2011 według życzenia - przenoszę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 31 Styczeń 2011 Share Napisano 31 Styczeń 2011 witam witam - fajne biurko kolega posiada :):) ale co do żony to bym się zastanowił :):) -pozdro :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aro75 Napisano 31 Styczeń 2011 Share Napisano 31 Styczeń 2011 Uważaj kolego na te biurka, jest tu już jeden kolega: http://www.odkrywca.pl/z-biurka-,682140.html#682140co pyrał" po szufladach,aż mu się bliźniaki urodziły ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ammuratow Napisano 31 Styczeń 2011 Autor Share Napisano 31 Styczeń 2011 Wszelki duch! Tfu!! Apage! Nie w moim wieku!A kobieta bez serca. Sprzątać i to w sobotę! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.