Skocz do zawartości

Garrett ace 250 czym go zastąpić???

tofik84

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Powiedz jaką kwotę możesz przeznaczyć.
A takie wypowiedzi typu No to kup, każda będzie lepsza." to nie wiem po co pisać a w tym każda będzie lepsza" to na myśli masz również MD tak ? nieźle.
Napisano
Myśl trochę. Tematów tysiące i koleś się zapytuje o podstawy ponownie, a na forum nie od dzisiaj jest. Ace to zabawka na plażę i jego popularność w Polsce wynika tylko z ceny. Każda wykrywka Fishera, Minelaba, Tesoro będzie lepsza od Ace. Pytanie powtarzane po raz setny i w dodatku na odwal to i taka odpowiedź.
Sporo kolo ma Ace, a nie AMD to chyba kroku w tył nie zrobi, jak sądzisz ??
Napisano
No moze zrobic :)
ACE to najlepsza wykrywka :)
Wyjatkowo udana, niezawodna i popularna na calym swiecie. Nie dziwie sie ze innym gula skacze jak najlepsze odkrycia robi sobie na luzaku ktos na ACE. Coz, miejscowka, praca wlasna, zgranie z wykrywka - to jest to czego zadne pieniadze wywalone na najdrozsza wykrywke nie sa w stanie zastapic :)
Tak ze kupuj co tylko zechcesz, a Ace zostaw na szafie zebys mial do czego wracac jak juz Cie inne wynalazki zmecza :)
Napisano
No właśnie, może zrobić :).
I śmieszy mnie zdanie, które już widziałem setki razy ace to zabawka na plaże", ja swoim ace ani razu po plaży nie łaziłem, latałem nim po lesie i polach i spisuje się bardzo dobrze.
Ale każdy ma swoje zdanie.
Nie róbmy już OT.
Poczekamy co napisze tofik84 i wtedy mu doradzimy.
Napisano
witam.zanim sprzedasz ace i wydasz większą kasę na coś droższego,to popatrz na moje dzisiejsze zdjęcia w dziale dewocjonalia i biżuteria,na poszukiwanieskarbów.com".mam gti2500 ale na spacer chodzę z kanarkiem i jakoś nie narzekam.pozdrawiam kanarkowców.
Napisano
Witam sory że dopiero dzisiaj pisze, jeżeli chodzi o kwotę jaką dysponuje to w granicach 2500zł plus minus, powiem tak byłem ostatnio na wykopkach i ciężko wychodziły monety na moim sprzęcie znajomi mieli proximie i rutusa i dawali rade pozdrawiam Tofik
Napisano
Ja też uważam że Ace nie jest złym wykrywaczem.
A teraz dodam link do stronki testu i zacznie się wojna.

http://www.youtube.com/watch?v=ObaHgUAd7MM&feature=related
Napisano
Okrezna5 jakie głupie rady ? Stwierdzenie, ze każdy wykrywacz jest lepsza od Ace jest głupie ? Nawet Fisher F2 to już potwierdza. Mówimy o każdym kolejnym, bez cofania się w tył. Miałem Ace, trochę wykopał, ale żałosny zasięg. Typowa zabawka plażowa, w żółtym kolorku. Amerykaniec kupuje sobie na weekend jak mu się nudzi, w Polsce ludzie zbierają na nią miesiącami. Jej popularność wynika z ceny i zdania nie zmienię.
Jeżeli chodziłeś z wykrywaczem, który ma wyświetlacz to X-terra 505 z dodatkową cewką lub X-terra 705 i będziesz zadowolony. I zobaczysz ile rzeczy wyciągniesz w miejscach, gdzie kanar już nie dawał rady.
Swoją drogą pytanie zadawane setki razy stąd moja nonszalancka z lekka odpowiedź, na pewno nie głupia. Pozdrawiam.
Napisano
tofik84: znajomi mieli proximie i rutusa" - to to samo. :)

Jeśli myślisz, że zmieniając wykrywkę na droższą od ACE zaczniesz ciągnąć dziesięć razy więcej fantów na tym samym terenie, to srogo się zawiedziesz. Kanarek to bardzo przyjazny wykrywacz. Ma wady ale wiele zalet wymienionych już na tym forum. Także polecam zostawić go sobie jako rekonesansowy lub zapasowy. Ja po ACE250 dokupiłem MXT Tracker ale chętnie używam nadal Garretta. No i co jest nie bez znaczenia, mam co pożyczać znajomym, którzy potrzebują odszukać coś u siebie na działce. Wystarczy pięciominutowe szkolenie aby nauczyć się obsługi ACE i już gotowy nowy poszukiwacz. :D
Napisano
Kanarek zabawka na plażę- która na polu nie jednemu Minelabowi, Ficherowi, Tesorowi pokazała klasę :)

Ale nie o ACE 250 jest wątek.

Jeżeli miałbym coś polecić po nim, w tym przedziale cenowym to X-Terra 705.
<pozdro
Napisano
BRAT_HM napisz mi prosze w czym f2 jest lepszy od ace250.Acha i gdzie moglbym naprawic uzywanego f2 po gwarancji ktory zostal zakupony zagranica?

pozdrawiam egon
Napisano
BRAT-cie MICHu z pełnym szacunkiem.Daj przykłady /fakty/ przewagi Fishera,Minelaba Tesoro nad Garretem.
Będę wdzięczny-naprawdę.
Kol.tofik proponuję Whites Xlt.Nie ukrywam,jest ...inny,ale praca z nim po roku/dla mnie/ czysta przyjemność.
Pzdr.
Napisano
po ace250, v3 i ex 2 moga byc dla Ciebie za rudne".Tak jak pisze kol. okrezna5, rozwaz zakup x705.
A swoja droga 2,5 tys to troche malo na v3, nawet z duzym plusem.
Napisano
Fisher F2 ma ciut lepszy zasięg od Ace, także wskazania są dokładniejsze - większa skala itd. Można poczytać, na forach już o tym było jakieś dwa lata temu dużo. Co do naprawy F2 to nie wiem kto robi, a co do przewagi Minalaba nad Ace to jest tak oczywiste, że szkoda gadania. Jakie przykłady ? Skoro Ace jest taki super to po co robi się inne wykrywacze ? O większym zasięgu ? Nie chodzi chyba w tym temacie o to by udowadniać, ze Ace jest the best, bo kolega chce właśnie go zmienić ? Pamiętacie ?

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie