marek250 Napisano 15 Styczeń 2011 Autor Share Napisano 15 Styczeń 2011 moderatorzy zablokowali polana77. szkoda chłopaka...dużo pomagał... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karabin Napisano 15 Styczeń 2011 Share Napisano 15 Styczeń 2011 A za co? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marek250 Napisano 15 Styczeń 2011 Autor Share Napisano 15 Styczeń 2011 dokładnie to nie wiem, poszły chyba za bardzo ostre wymiany postów z jego strony między nimi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krank Napisano 16 Styczeń 2011 Share Napisano 16 Styczeń 2011 Panowie no szkoda ale nie ma co płakać jak zechce założy sobie nowe konto,myślę że za darmo mu tego konta nie zablokowali,w końcu jest to forum tematyczne a nie kurnik" pozdrawiam... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 16 Styczeń 2011 Share Napisano 16 Styczeń 2011 Panie i Panowie- część wpisów ( tych bardziej cenzuralnych ) jest widoczna. Spokojnie możecie poczytać... dowiadując się wielu ciekawych i ciekawych" informacji o kilku Użytkownikach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karabin Napisano 16 Styczeń 2011 Share Napisano 16 Styczeń 2011 Jakiego tematu dotyczyły i gdzie szukać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fanatyk Napisano 16 Styczeń 2011 Share Napisano 16 Styczeń 2011 hmm. nic ciekawego nie znalazłem [?] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fanatyk Napisano 16 Styczeń 2011 Share Napisano 16 Styczeń 2011 ooooo a gdzie moja kartka?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krank Napisano 16 Styczeń 2011 Share Napisano 16 Styczeń 2011 a co fanatyk źle się czujesz bez niej? jeżeli tak to poproś tyfusa,woytasa lub Yetiego ;) *pozdro* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 16 Styczeń 2011 Share Napisano 16 Styczeń 2011 Jedna to za mało?Możemy zaradzić- pakiet przewiduje 3+1. Wchodzisz w ciemno i będziesz licytował? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karabin Napisano 16 Styczeń 2011 Share Napisano 16 Styczeń 2011 Hehehehe dobre:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bighunter76 Napisano 16 Styczeń 2011 Share Napisano 16 Styczeń 2011 eee chłopaki macie swoje niby poglądy mody swoje więc piszcie na temat i będzie oki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marv Napisano 16 Styczeń 2011 Share Napisano 16 Styczeń 2011 Pisałem z użytkownikiem polan77 na temat wykopków i na prawdę nie doszukałem się w jego wątku żeby kogoś obrażał czy łamał regulamin w inny sposób.Więc po co ta blokada? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bighunter76 Napisano 16 Styczeń 2011 Share Napisano 16 Styczeń 2011 widzę że jednak słabo szukałeś.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marv Napisano 16 Styczeń 2011 Share Napisano 16 Styczeń 2011 Szukałem i nie znalazłem.Może kolega mnie oświeci? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 16 Styczeń 2011 Share Napisano 16 Styczeń 2011 Moze jaKolega o ktorym mowa nie stosowal sie do prostych zasad naszego regulaminu - akceptowanego przez 99% userow.Uwazam, ze dalsza polemika w tym temacie jest bezzasadna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.