Skocz do zawartości

coś podobnego do proximy

danielka

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Witam przeszukałem forum przeczytałem wiele postów odnośnie Proximy ale nadaj nie jestem przekonany. Znacie może jakiś sprzęt który tak tak samo jak Proxima miałby tryb dynamiczny i statyczny do 1400?. Głownie chodzi mi o monetki itp. Jestem prawie zdecydowany na Proximie ale chce usłyszeć opinie bardziej doświadczonych kolegów czy mam jakąś alternatywę, pozdrwiam
Napisano
kolego Mnieciu - ochłoń może i daruj sobie takie wpisy.

tym samym za trollowanie na Forum otrzymałeś nagrodę - proponuję przeczytać, ze zrozumieniem, regulamin Forum i regulaminy działów - bo w innych działach również trollujesz.
Napisano
VanWorden, dodaj jeszcze, że do właściwej obsługi XLT trzeba nieco więcej doświadczenia. To nie jest sprzęt dla początkujących albo szukających podczas niedzielnych wypadów na działkę.
Aaa. Za 1,4 tyś chyba nie znajdzie...
Napisano
Teraz jest kryzys i w ogóle mało używanego sprzętu na giełdach brytyjskich. Ale normalnie 1200-1500zł to przedział cenowy w którym można było kupić UŻYWANEGO XLT.
Co do łatwości / trudności używania, to jest kwestia użytkownika a nie czy początkujący czy zaawansowany. Jeśli użytkownik odczuwa potrzebę rozumienia tego co robi, a więc przestudiuje dokładnie instrukcję, poszuka w sieci informacji o zasadzie i charakterze działania wykrywaczy metalu, zapyta o punkty dla których nigdzie nie znalazł odpowiedzi, to nawet najbardziej początkujący już pierwszego dnia będzie miał frajdę z XLT lub podobnego skomplikowanego sprzętu.
Napisano
Zgadzam się z powyższym i dodam tylko, że wskazałem na XLT ponieważ autor wątku prosił o sugestie czegoś zbliżonego w sposobie działania do Proximy. Jeśli uda się kupić XLT w dobrym stanie do 1500zł to jest to sprzęt absolutnie nie do pobicia.

Pozdrawiam

VW

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie