Skocz do zawartości
  • 0

Klamra ?

afrak

Pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
dalej nie jestem w stanie ci wytłumaczyć dlaczego uważam że to kopia". Dosyć to enigmatyczne, ale cóż, może po prostu zabrakło moim skromnym zdaniem", uważam jak inni" lub uważam, choć nie potrafię udowodnić". Moje uwagi były ogólne, nie dotyczyły tylko Twojej wypowiedzi huk_100 (pozdrawiam), ale i innych, tak w tym, jak i w praktycznie każdym wątku, dotyczącym stwierdzenia oryginalności. Może kolega afrak, pytając czy jest to orginał" rzeczywiście nie jest pewien pochodzenia przedmiotu, a może wręcz przeciwnie, i tylko podpuszczał"?
Jeśli zakładamy, że każdy pytający czy jest to orginał" ma duże podstawy do wątpliwości, to faktycznie wystarczy szybko napisać, że fals, i tyle. Ale jaką wartość ma takie twierdzenie? Może warto dać choćby link do strony z oryginałem, aby być poważnym?
.................
Pomyślałem sobie, że ktoś zablokował niewiedzieć czemu tak ciekawie zapowiadający się wątek, który mógłby dostarczyć dużo materiału porównawczego, stąd była moja drobna prośba. Ale fakt, to Ty decydujesz, co pokazujesz.
Napisano
dobra co by się nie bawić i stawiać cię w głupiej sytuacji daj spoko bo może ktoś ci wmówił że ze strychu - po prostu
koppelmann ma racje -przykro mi -pozdro
Napisano
Witam.oznaczenie M4/24 często stosowane jest na kopiach klamer,kod numeryczny M4/24 przypisany jes dla firmy Linden Friedrich.Inicjały PC są firmy Paulmann i Crone jej kod to M4/28,Jedyne co łączy te firmy to miasto Ludenscheid gdzie miały swoje fabryki.Klamry DRK często mają oznaczenia GES.Gesch
Napisano
cel jest taki, że wykopkowe lipy uwiarygadniają lipy sprzedawane na bazarach i allezło
o, taka sama jak ta tylko w lepszym stanie..." i kasa zapiernicza do kieszeni, a naiwniak się cieszy nie wiedząc, ze wywalił kasę na szajs wart 5zł

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie