Lindenhof Napisano 7 Styczeń 2011 Autor Share Napisano 7 Styczeń 2011 nie widziałem coby ktoś wrzucał więc... no chyba żem oślepłhttp://www.gs24.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20110105/SZCZECIN/95784112 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorax Napisano 7 Styczeń 2011 Share Napisano 7 Styczeń 2011 http://odkrywca.pl/zlapali-kolejnego-bandyte,682037.html#682037bylo ale zdolowali,moze nowa linia partii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 7 Styczeń 2011 Share Napisano 7 Styczeń 2011 Vorax- a coś Ty ostatnio taki nerwowy? PMS czy zima?Jak dla mnie męczące i jałowe stało się wklejanie nowych sukcesów" i sukcesów. Czasami przypomina to wyścigi, kto pierwszy da na Forum i kto dopisze dziwniejszy komentarz...Może napisz do Bociana i zaproponuj nowy Dział- roboczo nazwiemy go np 997 czy Spytaj milicjanta, on Ci prawdę powie". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorax Napisano 7 Styczeń 2011 Share Napisano 7 Styczeń 2011 Yeti ja nie nerwowy,zreszta zeba mi dzisiaj rwali wiec moze troche...;) Natomiast moim zdaniem warto pokazac taki watek aby ludzie 100 razy sie zastanowili przed sprzedaza wykopanych pierdol na allegro.Tymbardziej ze sami ostatnio przeforsowaliscie nakaz zeby dawac info na id o fantach ktore pojda na allegro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lindenhof Napisano 7 Styczeń 2011 Autor Share Napisano 7 Styczeń 2011 może stanę się niepopularny, chociaż dla niektórych już jestem ale dobrze mi z tym, to uważam tak - chodząc po lesie, polach, duktach można podnieść najprzeróżniejsze fanty. takie które nas ucieszą bo na to nastawieni jesteśmy kolekcjonersko i takie które nam są zbędne. nie każdy musi zbierać wszystko co znajdzie, poświęcać jeden pokój na łuski, drugi na klamerki, trzeci na odznaczenia, kolejny na...mnie odsądzano od czci i wiary że sam sobie winien itd, itp bo wystawiłem zapał pruski. ale mam pytanie. czy według kolekcjonerskich zasad postąpiłem zle? ja nie zbieram, kolesie zbierający akurat mają wszystkie egzemplarze, a ci którzy mieszkają w innych rejonach kraju i nie mają dostępu a chcieliby, to co? zostawić w glebie i niech sobie przyjeżdżają szukać? ja opchnąłem i miałem na zdjęcia które zbieram. wymiana jest gut, tak? ale sprzedaż - kupno już nie? albo na baterie żeby mieć. też nie cacy? a gdybym miał salon i handlował antykami przeróżnymi, kolekcjonując srebrne łyżeczki to jak bym wyglądał według niektórych?no bo chciałem powiedzieć że nie można wszystkich z marszu do jednego wora. akurat w Szczecinie działa taki pan który chce wykończyć chyba wszystkich. możliwe że następny będzie koleś który ma na chacie stare guziki albo wieszaki. ups! ja mam kilka. chyba do kominka z nimi trzeba bo mi recydywa grozi :) pozdrawiam wszystkich i życzę pięknych trafień Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
steell Napisano 7 Styczeń 2011 Share Napisano 7 Styczeń 2011 Dobra a ja pamiętam gdzie w latach 90 wyrzucaliśmy zużyte plomby ołowiane i aluminiowe ale nie powiem zrobię mapkę z dowiązaniem na GPS i dam do notariusza niech za 300 lat da moim potomkom, będą sławni i bogaci bo plomb przez lata nazbierało się pewnie sporo a to przecież zabytki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tradytor Napisano 7 Styczeń 2011 Share Napisano 7 Styczeń 2011 Plomby jak plomby ale nawet myśliwska breneka się trafiła :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.