cacodaemon-skc Napisano 30 Grudzień 2010 Napisano 30 Grudzień 2010 zaciekawienie mnie ogarnia jak będzie się sprawować
pawel888 Napisano 30 Grudzień 2010 Napisano 30 Grudzień 2010 40 ha własnego gruntu"- a zgoda WKZ jest? :)Czekamy na opinie o Armandzie.Pozdrawiam wszystkich a w szczególności producenta ;)
damiani Napisano 31 Grudzień 2010 Napisano 31 Grudzień 2010 Wszyscy jadą po Armandzie a jakoś w Odkrywcy na testach u Proscana i Sapera wypadły całkiem całkiemn oba sprzęty i to przy testach w gruncie a nie w powietrzu.Nie rozumiem o co macie pretensje że użytkownik kupił i zamierza testować....
woytas Napisano 31 Grudzień 2010 Napisano 31 Grudzień 2010 Ok!Panowie od tego momentu wszystkie posty nie na temat, jakies wycieczki osobiste, insynuacje beda nagradzane medalami.
gral Napisano 2 Styczeń 2011 Napisano 2 Styczeń 2011 Witam.Dlaczego usunięto mój post,przecież nie był obrażliwy ani nie poruszał tematów politycznych.Czyżby żółte kartoniki zlikwidowano a zastąpił je CENZOR?Mam 38 lat i jestem z natury spokojnym człowiekiem i mało konfliktowym.W żadnym moim poście nigdy nikogo nie obraziłem i nigdy nie wypowiadałem się zle o jakimkolwiek wykrywaczu czy firmie która je produkuje.Stanąłem po stronie Armanda ponieważ, miałem Propectora ponad 2 lata i wiem co potrafi,a poza tym wkurza mnie nierówna walka.W nowym roku życzę moderatorom przemyślanych decyzji a odkrywcom wielu dołków.
PUMA1 Napisano 2 Styczeń 2011 Napisano 2 Styczeń 2011 Ja popieram GRALA mnie też wkurza mnie ta nierówna walka jeśli ktoś napisze dobre słowo o Armandzie to post jest blkowany , a jeśli jadą po armandzie to jakoś metador nie widzi nic złego że obrażają firme i nie blokuje post bo jadą po Armandzie ostro a potem słyszysz od użytkowników innego sprzętu wpisz w wyszukiwarce armand no wiadomo co można się spodziewać jeśli posty pozytywne są usówane a jak jadą po armandzie to nie .Dlaczego o Rutusie i HS-3 i Ace-250 jest co drugi post cały czas się wałkuje te temty i nie są blokowane wałkuje się cały czas o tym sprzęcie i domyślny metador nie zablokuje tych postów. Mam nadzieje że nowy rok przyniesie duże zmiany zmiany metadorów na tym forum.
woytas Napisano 2 Styczeń 2011 Napisano 2 Styczeń 2011 Jak widac czytanie ze zrozumieniem zanika w narodzie.Moze zerkniecie kilka postow wyzej i przeczytacie co napisalem? Bede scisle egzekwowal.Koledze Puma proponuje skorzystanie ze slownika ortograficznego.Post został zmieniony ostatnio przez moderatora woytas 12:48 02-01-2011
tyfus Napisano 2 Styczeń 2011 Napisano 2 Styczeń 2011 Panowie - swobodna dyskusja jest dozwolona, ale w TEMACIE TEGO wątkujakiekolwiek żale, tudzież płakanie w rękaw proszę załatwiać na priv do Moderatora a nie na Forumjakikolwiek wpis nie dotyczący tematu będzie wyautowany lub nagrodzony - ja nie będę taki pobłażliwy, więc proszę o merytoryczną dyskusję na temat.
pastuszek Napisano 8 Styczeń 2011 Napisano 8 Styczeń 2011 to wagę producent też zaniżył bo podaje 1.2 kg:-)
Brzęczyszczykiewicz Napisano 8 Styczeń 2011 Napisano 8 Styczeń 2011 Sylwek, świetnie że kupiłeś wykrywacz który wybrałeś po długim zastanowieniu i że była to TWOJA przemyślana decyzja.Pozwolę sobie jednak zwrócić uwagę na pewne kwestie.Długo szukałeś właściciela Dominatora z tego samego powodu dla którego nie występują one na elektronicznym rynku wtórnym - mało jest Dominatorów wśród uczestników grup dyskusyjnych i aktywnych użytkowników internetu w ogóle, więc nie wysuwaj pochopnych wniosków.Druga rzecz - czas dostawy pocztowej, torba i słuchawki nie wchodzą w skład wykrywacza jako takiego. O ile mi wiadomo to jest forum techniczne, a nie kącik Przyjaciółki czy Bravo Girl, gdzie czytelnicy wywnętrzają się na różne tematy, a inni, podobni, czytają to z wypiekami na twarzy. Wystarczająco BOLESNE z punktu widzenia forum technicznego jest, że trzeba tu na okrągło czytać o testach powietrznych. Pisz o wykrywaczu, jego parametrach użytkowych, trwałości a nie o przyjaźni ;) Czyli odezwij się na wiosnę, kiedy już będziesz miał coś ciekawego do przekazania. Bardzo ciekawe byłoby na przykład bezpośrednie porównanie tego wykrywacza z HS3, gdyby udało Ci się je dobrze wykonać.
Brzęczyszczykiewicz Napisano 8 Styczeń 2011 Napisano 8 Styczeń 2011 Mój post przede wszystkim odnosił się do Twoich wypowiedzi a nie do sprzętu Armanda, na temat którego nie zamierzam się wypowiadać ani dobrze, ani źle, ponieważ osobiście znam producenta. Więc, jak to określiłeś sam się ie spinaj" w obronie czegoś, czego nie atakuję. Tylko przeczytaj ze zrozumieniem: napisz coś sensownego, albo nic nie pisz, wtedy forum będzie bardziej merytoryczne. Bo nie napisałeś postu, tylko STWORZYŁEŚ WĄTEK o niczym. Stąd moja propozycja: skoro na forum tak mało jest o Dominatorze, to napisz coś ciekawego ku uciesze wszystkich. Kiedy już to będziesz miał coś ciekawego. Jakieś porównanie w terenie na przykład (poziom odniesienia jest wskazany). Zasięgi na fruwające monety i zaparkowane samochody nie są interesujące i w najmniejszym stopniu nie świadczą o jakości wykrywacza. Gdyby tak było, weryfikacja sprzętów byłaby dziecinnie prosta A NIE JEST. Tym bardziej czas dostawy albo wtyczka od słuchawek. To nie jest system komentarzy Allegro.
pastuszek Napisano 8 Styczeń 2011 Napisano 8 Styczeń 2011 drogi sylwku, stwierdzenie, że wykrywacz jest w istocie lżejszy niż napisałeś, to nie przejaw animozji ale uczciwej życzliwości wobez produktu.Wbrew pozorm 1.5 a 1.2 kg to kolosalna różnica- odczujesz jak pochodzisz cały dzień z piszczałką.Dominator to bodaj najlżejszy wykrywacz na rynku (nie wiem ile waży deus-może mniej)i warto to podkreślać.pzdr
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.