Skocz do zawartości

Grudziadzkie odkrycia Szczepan

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

witam siedzę sobie na tym forum od długie czasu ale nic nie pisałem teraz postanawiam się odezwać i pokazać moje znajdki. W tam sezonie chodziłem z ACE 250.Ale od nowego zaczynam z HS3 Smętek.zdjęcia będę dodawał co jakiś czas gdyż nie chce mi się przerabiać wszystkiego od razu.
Pozdrowieni z Grudziądz a to moje pierwsze znalezisko w karierze poszukiwacza hehe :)

Napisano

no chce troszkę militarki poszukać i poszperać po lasach więcej, ale Acek zostaje nie sprzedaje będzie na inne miejsca :)a tu ciąg dalszy znalezisk
a smętek kupiłem z dwoma cewkami największa i najmniejsza :D

a ze nie ma skrzydełek sam byłem troszkę smutny ale i tak cieszyłem się strasznie z takiego znaleziska na sam początek.

Napisano

To znalazłem blisko bunkrów i kiedyś wyczytałem ze mogla to być nakrętka od ckm od chłodzenia czy jakoś tak, ale sam dokładnie nie wiem co to jest muszę wystawić kiedyś na dział identyfikacji.

Napisano
Najważniejsza jest wytrwałość, a najtrudniejsze początki.

P.S.
Ta akrętka od ckm" to nic innego jak nakrętka od 1-wojennego pruskiego granatu trzonkowego:
http://www.passioncompassion1418.com/decouvertes/ImagesDecouvertes/Grenades/StielHand1a.jpg

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie