szczepan-nol Napisano 20 Grudzień 2010 Autor Share Napisano 20 Grudzień 2010 witam siedzę sobie na tym forum od długie czasu ale nic nie pisałem teraz postanawiam się odezwać i pokazać moje znajdki. W tam sezonie chodziłem z ACE 250.Ale od nowego zaczynam z HS3 Smętek.zdjęcia będę dodawał co jakiś czas gdyż nie chce mi się przerabiać wszystkiego od razu.Pozdrowieni z Grudziądz a to moje pierwsze znalezisko w karierze poszukiwacza hehe :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczepan-nol Napisano 20 Grudzień 2010 Autor Share Napisano 20 Grudzień 2010 łuseczka z tego samego dzionka wszytko są to wykopy z tego sezonu całego i już nie mogę się doczekać wiosny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kai2000 Napisano 20 Grudzień 2010 Share Napisano 20 Grudzień 2010 Mam do Ciebie pytanie... jaki powod zmiany ACE na Smetka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomala_kikol Napisano 20 Grudzień 2010 Share Napisano 20 Grudzień 2010 Ładne znalezisko jak na pierwszy fant szkoda tylko, że ktoś ptaszkowi skrzydełka podciął...Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal1514 Napisano 20 Grudzień 2010 Share Napisano 20 Grudzień 2010 No ładnie ładnie :).Ja również chodzę z kanarkiem tyle, że 150.A zmiana pewnie dlatego, że kolega przerzuca się całkowicie na militarkę :). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczepan-nol Napisano 20 Grudzień 2010 Autor Share Napisano 20 Grudzień 2010 no chce troszkę militarki poszukać i poszperać po lasach więcej, ale Acek zostaje nie sprzedaje będzie na inne miejsca :)a tu ciąg dalszy znaleziska smętek kupiłem z dwoma cewkami największa i najmniejsza :Da ze nie ma skrzydełek sam byłem troszkę smutny ale i tak cieszyłem się strasznie z takiego znaleziska na sam początek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczepan-nol Napisano 20 Grudzień 2010 Autor Share Napisano 20 Grudzień 2010 a tu takie cudeńko wyszło :) w laseczku u nas :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczepan-nol Napisano 20 Grudzień 2010 Autor Share Napisano 20 Grudzień 2010 za pomniałem zdjęcia dodać haha :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczepan-nol Napisano 20 Grudzień 2010 Autor Share Napisano 20 Grudzień 2010 i zdjęcie z przodu znaleziska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczepan-nol Napisano 20 Grudzień 2010 Autor Share Napisano 20 Grudzień 2010 :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczepan-nol Napisano 20 Grudzień 2010 Autor Share Napisano 20 Grudzień 2010 a Tu jedno z moich najlepszych znalezisk moneta pruska z 1680 roku stan dość dobry jak widać na zdjęciach po wyczyszczeniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczepan-nol Napisano 20 Grudzień 2010 Autor Share Napisano 20 Grudzień 2010 i co myślicie ze ładna :) mi się podoba i jestem z niej zadowolony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
8total4 Napisano 20 Grudzień 2010 Share Napisano 20 Grudzień 2010 uważaj na te cudeńka, bo mogą dostarczyć rozrywki ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mariuszdzialo Napisano 22 Grudzień 2010 Share Napisano 22 Grudzień 2010 szczepan witamy w Grudziadzu .Na początek całkiem ,całkiem. Pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczepan-nol Napisano 22 Grudzień 2010 Autor Share Napisano 22 Grudzień 2010 guziczek piękny i w dość dobrym stanie a znalazłem w miejscu gdzie dzik zorał ziemie hehe i troszkę go wykopał :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczepan-nol Napisano 22 Grudzień 2010 Autor Share Napisano 22 Grudzień 2010 :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczepan-nol Napisano 22 Grudzień 2010 Autor Share Napisano 22 Grudzień 2010 a tu pocisk troszkę poobklejany jakimiś kawałkami złomu no ale jest :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczepan-nol Napisano 22 Grudzień 2010 Autor Share Napisano 22 Grudzień 2010 drugie ujecie tu widać jak poobklejany jest czymś,i nie mam pomysłu jak to oczyścić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczepan-nol Napisano 22 Grudzień 2010 Autor Share Napisano 22 Grudzień 2010 1 PFENNIG :) 1901 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczepan-nol Napisano 22 Grudzień 2010 Autor Share Napisano 22 Grudzień 2010 To znalazłem blisko bunkrów i kiedyś wyczytałem ze mogla to być nakrętka od ckm od chłodzenia czy jakoś tak, ale sam dokładnie nie wiem co to jest muszę wystawić kiedyś na dział identyfikacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczepan-nol Napisano 22 Grudzień 2010 Autor Share Napisano 22 Grudzień 2010 rewers :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczepan-nol Napisano 22 Grudzień 2010 Autor Share Napisano 22 Grudzień 2010 i tu kolejne coś lecz nie wiadomo co :) to znalezione kolo fortu pewnego ale nie powiem gdzie :), a ciężkie było jak ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczepan-nol Napisano 22 Grudzień 2010 Autor Share Napisano 22 Grudzień 2010 a tu cala kolekcja jak widać większość to łuski, teraz sobie półeczki robię i będzie to gdzie indziej stało to tak tymczasowo jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kloki Napisano 22 Grudzień 2010 Share Napisano 22 Grudzień 2010 Najważniejsza jest wytrwałość, a najtrudniejsze początki. P.S.Ta akrętka od ckm" to nic innego jak nakrętka od 1-wojennego pruskiego granatu trzonkowego:http://www.passioncompassion1418.com/decouvertes/ImagesDecouvertes/Grenades/StielHand1a.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczepan-nol Napisano 23 Grudzień 2010 Autor Share Napisano 23 Grudzień 2010 kloki dzięki wielkie widzę ze już mam problem rozwiązany :)dzieki i pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.