pomsee Napisano 6 Marzec 2004 Autor Napisano 6 Marzec 2004 Czy ta fotka tankietki jest znana? Zrobiona zostala podobno 30 sierpnia 1939 r.
sapertorun Napisano 6 Marzec 2004 Napisano 6 Marzec 2004 Tatego nie widziałem.A to moje w malowaniu z przed 1935.Pozdrawiam
polsmol Napisano 7 Marzec 2004 Napisano 7 Marzec 2004 Pierwsza fotka raczej mocno przedwojenna (kamuflaż). Poprostu przez przypadek została uznana za wrześniową. Żołnierze mają berety starego wzoru i ogólnie nie ma nic co by potwierdzało 1939 rok.
muslim Napisano 8 Marzec 2004 Napisano 8 Marzec 2004 Supertorun czy wiesz coś więcej o tej fotce?Jaki to oddział?
bjar_1 Napisano 8 Marzec 2004 Napisano 8 Marzec 2004 Kilka dni temu widziałem u kolesia fajną fotę żołnierzy z dwoma TKS-ami z 4 bat panc (?) z Brześcia. To jego pamiatka po dziadku podobno - jak się z nim zobaczę ,to spróbuję zeskanować...pzdrbjar_1
Gość Napisano 8 Marzec 2004 Napisano 8 Marzec 2004 Sapertorun,Switna fotografia, zwłaszcza ten Vickers - jeszcze bez filtrów, niecodzienna sprawa. Nie pozbywaj się tego przypadkiem; jak wykończę" 7TP (nie wiem jeszcze kto kogo wcześniej...) to planuję zabrać się za Vickersa.Naprawdę, cudeńka są jeszcze na tym forum...pozdrawiam,Trufelhunter
Monsun Napisano 9 Marzec 2004 Napisano 9 Marzec 2004 Witam,Saper kupiłeś tą fotkę? Też ją wtedy oglądałem, czy ona czasem nie jest z Torunia?PozdrMarcin
kobieras Napisano 9 Marzec 2004 Napisano 9 Marzec 2004 sapertorun...mam pytanie twierdza torun cie interesuje ..?bo szukam kogos kto zna ten temat:)
sapertorun Napisano 9 Marzec 2004 Napisano 9 Marzec 2004 Przepraszam chłopaki że się nie odzywałem ale byłem w Czechach.Wydaje mi się że jest to Warszawa ,ale mogę sie mylić.Tam nad drzwiami jest tabliczka z napisem warsztat szkolny.....i coś tam" nie mogę odczytać.Napewno jest to Wa- wa,bo mam inne foty i tamte są podpisane,ale bez pojazdów.
sapertorun Napisano 9 Marzec 2004 Napisano 9 Marzec 2004 Trochę wiem o Toruniu.to zależy co Cię interesuje?.Pozdrawiam Wszystkich.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.