sidzok Napisano 6 Grudzień 2010 Autor Napisano 6 Grudzień 2010 witam proszę o pomoc w id tego granatu. Kupiłem go na allegro i jestem ciekawy z jakiego jest okresu itp. pierwszy raz się z takim spotkałem ma dziwne lotki z góry dzięki za pomoc pzdr SiDżOk:)
sidzok Napisano 6 Grudzień 2010 Autor Napisano 6 Grudzień 2010 a wiecie może jaki model?? jakie lata?? i jak myślicie przepłaciłem?? 58zł z przesyłką
vis1939 Napisano 6 Grudzień 2010 Napisano 6 Grudzień 2010 Produkcja Fińska sądząc po stabilizatorze lotu,na foto Fiński ino dymny.Na drugi raz najpierw dowiedz się co kupujesz,bo logiki w tym zakupie nie widzę:)Pozdro.
sidzok Napisano 6 Grudzień 2010 Autor Napisano 6 Grudzień 2010 jak go kupowałem to nie interesowało mnie do czego jest. chciałem go, bo się ładnie będzie prezentował na półce. A jak już wygrałem licytacje to jestem ciekawy co i jak:)
sidzok Napisano 6 Grudzień 2010 Autor Napisano 6 Grudzień 2010 a jak myślicie ten gwint na miejscu spłonki to kogoś fantazja poniosła??
vis1939 Napisano 6 Grudzień 2010 Napisano 6 Grudzień 2010 Niklowany,gwint jest bo pewnie wkręcana ta radosna twórczość była w jakąś podstawę.Co by się nie przewracał zbyt łatwo.
sidzok Napisano 6 Grudzień 2010 Autor Napisano 6 Grudzień 2010 to teraz mam dwa wyjścia albo zrobić podstawę albo usunąć gwint chyba wybiorę tę drugą opcję:P
sidzok Napisano 6 Grudzień 2010 Autor Napisano 6 Grudzień 2010 witam proszę o pomoc w id tego granatu. Kupiłem go na allegro i jestem ciekawy z jakiego jest okresu itp. pierwszy raz się z takim spotkałem ma dziwne lotki z góry dzięki za pomoc pzdr SiDżOk:)
sidzok Napisano 6 Grudzień 2010 Autor Napisano 6 Grudzień 2010 bicie przy lotkach ( 40 dalej zamazane)
Pytanie
sidzok
witam proszę o pomoc w id tego granatu. Kupiłem go na allegro i jestem ciekawy z jakiego jest okresu itp. pierwszy raz się z takim spotkałem ma dziwne lotki z góry dzięki za pomoc pzdr SiDżOk:)
15 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.