Darek4 Napisano 4 Grudzień 2010 Autor Napisano 4 Grudzień 2010 Witam.Chciałbym was prosić o identyfikacje tego odznaczenia.
kijow Napisano 5 Grudzień 2010 Napisano 5 Grudzień 2010 na poczcie złożyłem reklamacje i sprawa się ciągnie mam cynk od jednego z allegrowiczów że jeden z pracowników poczty obserwuje aukcje i kradnie przesyłki,już drugi list w ciągu miesiąca,jeden z klamrą a drugi z odznaką coś jest tu nie tak!!
Vorax Napisano 5 Grudzień 2010 Napisano 5 Grudzień 2010 Kijow jesli ukradli to dostaniesz odszkodowanie za list polecony 114zl.Poza oczywistym wyjasnieniem sprawy i namierzeniem zawodnika na co jest duza szansa to proponuje abys wysylal fanty listem wartosciowym.Kosztuje to 8-9 zl czyli nieco wiecej niz priorytet ale masz gwarancje ze przesylka nie zaginie.Pozdrawiam Vorax
aro75 Napisano 5 Grudzień 2010 Napisano 5 Grudzień 2010 Kolego Kijow tylko nie gódź się na zwrot odznaki za to że zapomnisz o sprawie,pociągnij sprawę do końca to może dostanie po łbie ten z poczty. Pozdrawiam
Kurze Płuco Napisano 5 Grudzień 2010 Napisano 5 Grudzień 2010 Dokładnie,szkoda teraz popuścić zwłaszcza że złodziej jest jak na talerzu.Każdy z nas coś sprzedaje lub kupuje przez alledrogo i nie lubi okradziony przez takie hieny!
Swiety82 Napisano 5 Grudzień 2010 Napisano 5 Grudzień 2010 Panowie !!!, rozumiem zaistniałą sytuację, jednak proszę nie wylewać swoich prywatnych żalów do poczty polskiej tylko udzielać odpowiedzi, które coś do sprawy wniosą. Czekam na propozycje załatwienia sprawy.
huk 100 Napisano 5 Grudzień 2010 Napisano 5 Grudzień 2010 czytaj ze zrozumieniem - nikt tu nie wylewa żalów do Poczty Polskiej ! trochę zrozumienia nie wszystko trzeba moderować -pozdro
huk 100 Napisano 5 Grudzień 2010 Napisano 5 Grudzień 2010 Darek4 w chwili zakupu(wierze ci że to nie ty ją zajumałeś ) tej odznaki lub wymiany świadomie lub nie świadomie zostałeś paserem za co jest odpowiedni paragraf .http://pl.wikipedia.org/wiki/Paserstwoz drugiej strony może to spotkać każdego z nas
kijow Napisano 4 Grudzień 2010 Napisano 4 Grudzień 2010 http://allegro.pl/1278151833-i1278151833.htmlciekawa sprawa identyczną odznakę sprzedałem na allegro i list polecony razem z zawartością nie dotarł do odbiorcy,czy mogę wiedzieć z skąd masz tą odznakę?
Pytanie
Darek4
Witam.
Chciałbym was prosić o identyfikacje tego odznaczenia.
36 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.