Skocz do zawartości
  • 0

Śmigło

maciek422

Pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
ja wiem ze komuna oducza szacunku do własności i wpaja zasadę ze ten co wie lepiej" ma prawo zabrać i zabezpieczyć, ale to gówno prawda. Nie zapominajmy że na tej samej podstawie pozbawia się nas przeżartych luf od mausera. To śmigło wedle woli aktualnego właściciela ma pełne prawo zgnić w tych warunkach. Nie dokarmiajcie potwora.'

pozdro
Napisano
fanatyk - lepiej czytaj posty ze zrozumieniem, bo fanatyzm jest gorszy od faszyzmu. Kto gdzie w jakim poście napisał że trzeba ODBIERAĆ tym ludziom to śmigło. Znajdź to zdanie !!!. A to że warto ludzi uświadomić co posiadają to chyba nie pachnie komunizmem. Za to twierdzenie że niech zgnije bo to ich własność to nawet nie będę takiego toku ewolucji myśli twojej komentował bo się to nie nadaje na jakikolwiek komentarz. I pisz bez wulgaryzmów bo tu nie tylko piszą ale i czytają ludzie z IQ wyższym niż 20 co trudno Ci chyba pojąć
Napisano
Fanatyk, jak bym widział że mój sąsiad trzyma Pagodę pod gołym niebem to bym mu zwrócił grzecznie uwagę żeby ją schował do garażu.
Ta pani jest kumata raczej i zrozumie nas, że jeśli nie schowa śmigła i nie powiesi go sobie po drugiej stronie ściany to jej zgnije i wnuczki już nie będą miały namacalnego dowodu ucieczki dziadka z Rosji.
Nikt tu nie chce jej przekonywać na siłę. Po prostu trzeba jej to powiedzieć; myślę że jest to nasz obowiązek.
A zrobi i tak co zechce, ale my będziemy spokojniejsi.
Napisano
A czy nie było tak że śmigło robiono z jednego kawałka drewna?
chodzi mi o to śmigło z biciami i jeśli bicia są wyryte tylko na jednym płacie śmigła co widać na jednym ze zdjęć to w jaki sposób było wyważone?
Może to śmigło jest imitacją? hmm pewnie się mylę:)
Napisano
Najlepszym argumentem będzie to, że śmigło się rozwarstwi po kilku odwilżach/przymrozkach, odwilżach/przymrozkach. Woda dostanie się w niezabezpieczone szczeliny i kapota. Sam widziałem już szczeliny w sklejce grubości milimetra.
Raczej trzeba by rozmawiać z jej mężem na ten temat.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie