marsjanin Napisano 20 Październik 2010 Autor Napisano 20 Październik 2010 http://allegro.pl/wizna-narew-wysadzony-most-przeprawa-10-09-39-i1276815071.htmlPozwolilem sobie zamiescic link do zdjecia .Pryedstawia ono most we wsi RUS nad ryeka Narew data 10.09.1939.Jak juz sie wczesniej dowiedzialem te kolki wzstajace to zapora przeciwczolgowa,przy nich czesto sa drutz kolczaste i inne zmzslne zasieki sluzace do wiadomych celow. http://www.youtube.com/watch?v=JDanNwGfqtA&feature=relat 40 sekunda widok na most z przeciwnej strony i bzlz zolnierz zekomo ktory opowiada jak wasadzil mpost,a z nim czolgi i kobieta wczesniej przebiegla. film ten zostal niedawno wrzuconz na yuotube.
pawel888 Napisano 20 Październik 2010 Napisano 20 Październik 2010 Ależ poprawnie to napisałeś :)Jest taki program-Microsoft World się nazywa. Tam można wrzucić tekst i sprawdzić błędy. Ewentualnie przeglądarka Firefox, tam jest automatyczne podkreślanie błędów. <pozdro
tita Napisano 20 Październik 2010 Napisano 20 Październik 2010 nie potrzebny zaden program wystarczy nacisnac ctr+shift i po krzyku, koledze zamisat y wstawia sie z i na odwrot.
steell Napisano 20 Październik 2010 Napisano 20 Październik 2010 Co ma tytuł do treści postu? nie mogę się połapać w Twoich intencjach
marsjanin Napisano 23 Październik 2010 Autor Napisano 23 Październik 2010 Jeszcze dziesiatki bledow w tym nowym propagandowam filmie opartym na starych sowieckich filmach tez propagandowaých.W perwszych paru sekundach jest mowa o miejscowosci Wizna na Kurpiach..... niema i nigdy niebylo na kurpiach takiej wsi.Potem jest mowa Strekowej Gorze o schronach a w tej miejscowosci niema schronow i nigdy niebylo. takie celowe lub wynikajace z niekapetencji pomylki prowdza do tego ze zwykly jasio" zadaje pytanie o co kaman .
hOOpOe Napisano 23 Październik 2010 Napisano 23 Październik 2010 Ja słyszałem tylko o programie Microsoft Word. O World to nieee....
Mozets Napisano 25 Październik 2010 Napisano 25 Październik 2010 Mówiłem już, ale powtórzę::Czym się różni Pan Bóg od historyka. Pan Bóg nie jest w stanie zmienić przeszłości (historii) historycy robią to bez przeszkód.
marsjanin Napisano 27 Październik 2010 Autor Napisano 27 Październik 2010 nie historycy lecz histerycy.Idac tym tokiem myslenia to trzebabyloby sobie zadac pytanie czym rozni sie kobieta od lodowki....
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.