s_boj Napisano 20 Październik 2010 Autor Napisano 20 Październik 2010 http://www.muzeumlotnictwa.pl/5705/strony/aktualnosci.htmWrzesień minął, coś chyba się opóźnia ta rekonstrukcja :). Ma ktoś jakieś informacje w temacie?
por.pil.020 Napisano 20 Październik 2010 Napisano 20 Październik 2010 Samolot jest w stanie tak jak na tych zdjęciach tzn. kadłub stoi na wolnej przestrzeni niedaleko Li-2
Trooper85 Napisano 21 Październik 2010 Napisano 21 Październik 2010 ostatnio widziałem jakieś zdjęcia, na których kadłub stał pod dachem (ale żeby jakaś renowacja się odbywała to raczej nie widać)
s_boj Napisano 22 Grudzień 2010 Autor Napisano 22 Grudzień 2010 Chyba ciągle nic nowego w temacie, bo na stronie projektu nadal stoi o rozpoczęciu prac we wrześniu bieżącego (mijającego już) roku, a to się raczej kłóci z faktycznym stopniem zaawansowania prac. Trochę to dziwne, bo zebrali od ludzi pieniądze i sami powinni dbać o przejrzystość działań.
Trooper85 Napisano 24 Grudzień 2010 Napisano 24 Grudzień 2010 Nie ma sensu żeby robili coś na szybko aby tylko móc pokazać jakikolwiek efekt dla uciechy gawiedzi" bo to będzie tylko marnowanie czasu, sił i tych zebranych pieniędzy. Lepiej zrobić później ale z głowa, raz i porządnie
s_boj Napisano 24 Grudzień 2010 Autor Napisano 24 Grudzień 2010 Nie w tym rzecz. Najpierw pisali o pracach, które zostały rozpisane finansowo na ten rok. Mieli zgodę sił wyższych, finanse itd. Na stronie projektu i forach internetowych pisali, że start we wrześniu. Nie chodzi mi o to, żeby coś robili na łapu capu, ale jak się coś na wstępie szumnie ogłasza, to potem wypada sprostować, przesunąć terminy itd. W kilku miejscach czytałem - start we wrześniu" i od tamtego czasu - nic, kompletna cisza w temacie.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.