czestar Napisano 19 Październik 2010 Autor Napisano 19 Październik 2010 cześc, trafiłem coś takiego szukałem w necie ale nie znalazłem.pozdro.
8total4 Napisano 19 Październik 2010 Napisano 19 Październik 2010 emblemat/odznaka urzędnika gminnego.Executor w dosłownym tłumaczeniu to wykonawca", tu pewnie chodzi o jakiegoś urzednika.pozdro.
panadam12 Napisano 19 Październik 2010 Napisano 19 Październik 2010 http://wiki-de.genealogy.net/Amtspersonen_in_den_Gemeinden_des_Kreises_Landsberg_1849_-_52 a wystarczyło wpisać w znaną wyszukiwarkę,pozdro
czestar Napisano 19 Październik 2010 Autor Napisano 19 Październik 2010 wykonawca społeczności ,tak to przetłumaczylem w goglach może masz racje ale od czego było.
nomyss Napisano 19 Październik 2010 Napisano 19 Październik 2010 Może na rękaw kolega też ma blaszkę urzędnika (innego) i tak twierdził. Czasem na aukcjach trafiają się blachy celników z III rzeszy z rękawów właśnie.
Pytanie
czestar
cześc, trafiłem coś takiego szukałem w necie ale nie znalazłem.pozdro.
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.