Skocz do zawartości
  • 0

Żabka, skrzynka, ogniwo gąsienicy

Maaarcin

Pytanie

Napisano

Żaba kupiona jakis czas temu jako do liscia" jednak w zadnym wypadku nie jest do niego przeznaczona, idealnie pasuje pochwa od 34/98. Zabka naprawiana i skrocona w epoce, brak sygnatur. Kiedy ja pozyskalem była jasna ale zabiegi zmiekczajace spowodowaly pociemnienie. Co to za model?

16 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Żaba kupiona jakis czas temu jako do liscia" jednak w zadnym wypadku nie jest do niego przeznaczona, idealnie pasuje pochwa od 34/98. Zabka naprawiana i skrocona w epoce, brak sygnatur. Kiedy ja pozyskalem była jasna ale zabiegi zmiekczajace spowodowaly pociemnienie. Co to za model?

Napisano

Na skrzynce sygnowanie E (potem co jakby orzelek albo omega) 38. Dla mnie to mg ale kolega uparł ze chce wasza opinie na ten temat, farba wyglada jak wrzesniowa.

Napisano
Najbardziej ta żabka pasuje mi pod Turcję. Kształt, proporcje, szwy, materiał na nity... Nawet reperacja jest typowa dla nich - jakaś flejowata mentalność narodowa (nigdy im chyba nie wybaczę tych wartościowych bagnetów, które po swojemu ulepszyli" ;-).

Dla porównania mój Turek:
http://img156.imageshack.us/img156/3667/img4635b.jpg

Pozdrawiam,
Piotr.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie