rafal_etz Napisano 17 Październik 2010 Autor Napisano 17 Październik 2010 Przestrzelona niestety proszę o ID
rafal_etz Napisano 25 Styczeń 2011 Autor Napisano 25 Styczeń 2011 Masz może zdjecia tej zakitoANEJ MANIERKI?
DOMILUD PL Napisano 25 Styczeń 2011 Napisano 25 Styczeń 2011 Jeżeli dziura jest tylko jedna, możesz ją spróbować zakleić jakimś kitem, potem lej wodę, korek np. od wina i do zamrażalnika. I tak z 10 razy aż wyprostujesz. Ja tak odzyskałem" swoją carską z 1917 roku kupioną na bazarze za 8zł!!! bo gość uważał że to szrot. Oczywiście w trakcie zabiegów mogą pojawiać się kolejne pęknięcia, które na bieżąco trzeba kitować i znowu woda i zamrażalnik. Kosztuje to trochę wysiłku i czasu (co najmniej tydzień), ale efekt będzie zadowalający. Jak chcesz to wieczorem wrzucę ci foto mojej carskiej, przed i po. Też miała dziury.
DOMILUD PL Napisano 25 Styczeń 2011 Napisano 25 Styczeń 2011 Przed. fakt że wgniecenie było bardziej regularne, ale naprawde warto próbować. Kombinuj. Najpierw na otwory nałóż np. łatkę z gumy czy plaster a potem oblep dookoła jakimś lepiszczem. Uwierz lub nie, ja użyłem zwykłej plasteliny.
DOMILUD PL Napisano 25 Styczeń 2011 Napisano 25 Styczeń 2011 Po. Oczywiście manierka zamieni się w beczułkę, dlatego po całej operacji trzeba użyć gumowego młotka w celu nadania jej kształtów zbliżonych do oryginału. Ale to już naprawdę pestka. Zaraz będzie foto końcowe.
DOMILUD PL Napisano 25 Styczeń 2011 Napisano 25 Styczeń 2011 Druga strona. Manierka popekała, ma sporo mikrodziurek i cieknie jak jasna chorera ale prezentuje się nieźle. Nie zamierzam z niej pić :Dpzdr
rafal_etz Napisano 17 Październik 2010 Autor Napisano 17 Październik 2010 Przestrzelona niestety proszę o ID
rafal_etz Napisano 24 Styczeń 2011 Autor Napisano 24 Styczeń 2011 Doszedłem do wniosku że taka przestrzelona też fajna. Tylko jak ją wyczyśćić bo szczotka w te zakamarki nie wejdzie
rafal_etz Napisano 21 Styczeń 2011 Autor Napisano 21 Styczeń 2011 Jak by ją można było przywrócic do pierwotnego kształtu??
pawel888 Napisano 21 Styczeń 2011 Napisano 21 Styczeń 2011 Niestety, nie uda Ci się przywrócić jej pierwotnego kształtu...
pooshkins Napisano 24 Styczeń 2011 Napisano 24 Styczeń 2011 Wejdziesz wejdziesz, tylko szczotka musi być odpowiednio mała
Pytanie
rafal_etz
Przestrzelona niestety proszę o ID
14 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.