art_noise Napisano 12 Październik 2010 Autor Share Napisano 12 Październik 2010 WitamCzy ktoś z kolegów orientuje się gdzie mogę znaleźć opracowanie Tadeusza Rawskiego Niemieckie umocnienia na ziemiach polskich 1919-1945" który był częścią Studia i materiały do historii wojskowości, t. XII, cz. 1, Warszawa 1966"?Przeszukałem internet, książki nikt nie oferuje do sprzedaży :( Może ktoś ma w wersji elektronicznej i wspomoże? PozdrawiamArt_noise Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LEWY Napisano 12 Październik 2010 Share Napisano 12 Październik 2010 Podłączam się do prośby kolegi art_noise. Poluję na ten tom Studiów" od kilku lat, ale jakoś nie trafia do znanych mi antykwariatów czy na allegro...LEWY Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wm Napisano 12 Październik 2010 Share Napisano 12 Październik 2010 witamA nie prościej się udać do biblioteki i ją wypożyczyć lub poczytać w czytelni? w bibliotekach nie biją wiec nie ma się tam czego bać :-). Swojego czasu przeglądałem tą pozycję, ale zamierzam odświeżyć pamięć bo było to dawno i nie pamiętam co tam dokładnie było. Więc prawdopodobnie zamówię sobie do czytelni BU Wrocław. PozdrawiamMarek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
art_noise Napisano 14 Październik 2010 Autor Share Napisano 14 Październik 2010 Udało mi się zdobyć sam rozdział Tadeusza Rawskiego Niemieckie umocnienia na ziemiach polskich 1919-1945" w formie skanu. W najbliższych dniach rzeczywiście poszukam po bibliotekach cały tom, ale najważniejsze co mnie interesowało już mam :)Jakby któryś z kolegów potrzebował, służę pomocą.PozdrawiamArt_noise Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LEWY Napisano 14 Październik 2010 Share Napisano 14 Październik 2010 Art_Noise, ja BARDZO POPROSZĘ!!! Mój mail to: festungglogau@wp.plLEWY Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GzesioB Napisano 14 Październik 2010 Share Napisano 14 Październik 2010 Bardzo,bardzo poproszę...grzesiob@poczta.fm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LEWY Napisano 14 Październik 2010 Share Napisano 14 Październik 2010 Ja już dostałem, jeszcze raz OGROMNE dzięki!!!LEWY Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Martini7505 Napisano 14 Październik 2010 Share Napisano 14 Październik 2010 Również Bardzo Proszę!!!Martini75@onet.euPozdrawiam i Dziękuję!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GzesioB Napisano 14 Październik 2010 Share Napisano 14 Październik 2010 Dotarło.Serdeczne dzięki.Znalazłem i swój teren. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
matthew Napisano 15 Październik 2010 Share Napisano 15 Październik 2010 Art Noise, ja też poproszę.pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
matthew Napisano 15 Październik 2010 Share Napisano 15 Październik 2010 Zapomniałem podać maila:) szopenfeldziarz@gmail.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
matthew Napisano 15 Październik 2010 Share Napisano 15 Październik 2010 Doszło - Dzięki - Pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fanatyk6 Napisano 21 Październik 2010 Share Napisano 21 Październik 2010 Byłbym wdzięczny za podesłanie skanu na fanatyk66@o2.plPozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kapuchy Napisano 21 Październik 2010 Share Napisano 21 Październik 2010 Również się podłączam z prośbą o podesłaniekapuchyy@gazeta.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mr_mustard Napisano 23 Październik 2010 Share Napisano 23 Październik 2010 Czy i ja mógł o to poprosić?mr_mustard@o2.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nieczuja Napisano 24 Październik 2010 Share Napisano 24 Październik 2010 To ja też poproszę, dammad@gazeta.plpozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.