front06 Napisano 11 Październik 2010 Autor Share Napisano 11 Październik 2010 Mam na to chrapkę,ale nie za tanie.Swoją drogą że się coś takiego zachowało to szok.Wymiary -60 x 80 cm. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
front06 Napisano 11 Październik 2010 Autor Share Napisano 11 Październik 2010 Tył tablicy . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abcd Napisano 11 Październik 2010 Share Napisano 11 Październik 2010 Czy przypadkiem nie jest to rekwizyt filmowy ?,zwykle takie tablice wykonane były solidniej tj. emaliowane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abcd Napisano 11 Październik 2010 Share Napisano 11 Październik 2010 Tym bardziej że chodzi o komendę powiatową PP a nie posterunek na jakimś zadupiu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WLA42 Napisano 12 Październik 2010 Share Napisano 12 Październik 2010 Może i te mniejsze to były emaliowane ale większe chyba niekoniecznie.Moja tablica wprawdzie germańska ale technologia jakby ta sama.A rekwizyt toto nie jest bo z tego co wiem to przez ostatnie 100 lat nie kręcono w mojej okolicy żadnego filmu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WLA42 Napisano 12 Październik 2010 Share Napisano 12 Październik 2010 Tył mojej tablicy. Wymiary 100 X 80 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stg1971 Napisano 15 Październik 2010 Share Napisano 15 Październik 2010 ładna tablica,wygląda bardzo dobrze.prawdę mówiąc to ciekawostka,że się uchowała!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vonbromberg Napisano 15 Październik 2010 Share Napisano 15 Październik 2010 Tablica z wczesnym godłem wygląda na malowaną (fotka z Allegro) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.