kwinto_1992 Napisano 4 Październik 2010 Autor Napisano 4 Październik 2010 WitamChciałbym dowiedzieć się od czego może być ta tabliczka, a raczej jej część. Wydaje mi się, że to nic wielkiego, ale niech wypowiedzą się eksperci. Wykonana z aluminium. Wymiary 6cm x 3,5cm.Pozdrawiam
kwinto_1992 Napisano 5 Październik 2010 Autor Napisano 5 Październik 2010 czyli blaszka od repliki tego filtrowentylatora??
szym Napisano 5 Październik 2010 Napisano 5 Październik 2010 A czasem nie HES 1,2 - ręczny filtrowentylator (wydajność 1,2 m sześć./min)
szym Napisano 5 Październik 2010 Napisano 5 Październik 2010 Nachbaufirma to raczej przybudówka do firmy czy też firma zależna, podległa, spółka - córka
kwinto_1992 Napisano 4 Październik 2010 Autor Napisano 4 Październik 2010 WitamChciałbym dowiedzieć się od czego może być ta tabliczka, a raczej jej część. Wydaje mi się, że to nic wielkiego, ale niech wypowiedzą się eksperci. Wykonana z aluminium. Wymiary 6cm x 3,5cm.Pozdrawiam
Woodhaven Napisano 5 Październik 2010 Napisano 5 Październik 2010 Według mojego skryptu .... muk " Danner, Konstantin, Technische Werkstatte Berlin Schoneberg Akazien str 28
snake170381 Napisano 4 Październik 2010 Napisano 4 Październik 2010 Nachbaufirma- (nachbau - replika) -firma produkujaca replikeBauart - sposob wykonania Fest(na stale)Nr produkcjirok produkcjibez calej nazwy firmy raczej ciezko dojsc do tego co to bylo ;)Pozdrawiam
Pytanie
kwinto_1992
Witam
Chciałbym dowiedzieć się od czego może być ta tabliczka, a raczej jej część. Wydaje mi się, że to nic wielkiego, ale niech wypowiedzą się eksperci. Wykonana z aluminium. Wymiary 6cm x 3,5cm.
Pozdrawiam
8 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.