aro75 Napisano 21 Wrzesień 2010 Autor Share Napisano 21 Wrzesień 2010 Co sądzicie o zmienionej szacie graficznej na poszukiwaczach" ? bo dla mnie to lipa teraz straszna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zbyniek Napisano 21 Wrzesień 2010 Share Napisano 21 Wrzesień 2010 Jeszcze jakbyś dał link to byłbym szczęśliwy bo nie znam tej strony a miłą chęcią skrytykuję... xD pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 21 Wrzesień 2010 Share Napisano 21 Wrzesień 2010 Zbyniu- tać Oni nawet nasz Forumowy baner mają :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zbyniek Napisano 21 Wrzesień 2010 Share Napisano 21 Wrzesień 2010 Ot i masz ci los - czyli nie ma podstaw do polemizowania ze zwolennikami konkurencji... :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 21 Wrzesień 2010 Share Napisano 21 Wrzesień 2010 Według mnie lepiej niż było. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 26 Wrzesień 2010 Share Napisano 26 Wrzesień 2010 na początku uważałem że lipa ale z perspektywy czasu wychodzi że lepiej - zawsze jak cosik nowego to człowiek marudzi :):) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzieci3 Napisano 26 Wrzesień 2010 Share Napisano 26 Wrzesień 2010 Wszystko co nowe spotyka sie z oporem,to taka nasza cecha narodowa.Pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ravfal Napisano 26 Wrzesień 2010 Share Napisano 26 Wrzesień 2010 hehe a pamiętacie co było z alle... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.