psychotata Napisano 19 Wrzesień 2010 Autor Napisano 19 Wrzesień 2010 nie wiem nawet jak to 'coś' nazwać, ale liczę na waszą pomoc ;)
psychotata Napisano 19 Wrzesień 2010 Autor Napisano 19 Wrzesień 2010 a dokładniej możesz coś powiedzieć na temat tej obręczy? Niemcy Polska? I WŚ, czy II ?
otrong Napisano 19 Wrzesień 2010 Napisano 19 Wrzesień 2010 chyba jednak nie jest to od menażki, pospieszyłem się. przepraszam, Ps. dawaj swoje rzeczy w jednym wątku, nie będzie bałaganu.
honker Napisano 19 Wrzesień 2010 Napisano 19 Wrzesień 2010 witam zamknięcie tak ale od lampy elektrycznej zwanej kanałową.ten drut dociskał szkło osłony poprzez gumową uszczelkę do porcelitowej podstawy pozd.marek
psychotata Napisano 19 Wrzesień 2010 Autor Napisano 19 Wrzesień 2010 dzięki za info, a możesz powiedzieć np kiedy produkowano lampy kanałowe właśnie z takimi zamknięciami ? Dzięki wielkie pozdrawiam ;)
Hebda Napisano 19 Wrzesień 2010 Napisano 19 Wrzesień 2010 zakładaj jeden wątek jak masz kilka rzeczy do ID.inaczej trudno potem znaleść,same problemy,a jak widzę to już 6założyłeś.zdrów
Pytanie
psychotata
nie wiem nawet jak to 'coś' nazwać, ale liczę na waszą pomoc ;)
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.