psychotata Posted September 19, 2010 Author Share Posted September 19, 2010 nie wiem nawet jak to 'coś' nazwać, ale liczę na waszą pomoc ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
otrong Posted September 19, 2010 Share Posted September 19, 2010 obręcz od menażki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
psychotata Posted September 19, 2010 Author Share Posted September 19, 2010 a dokładniej możesz coś powiedzieć na temat tej obręczy? Niemcy Polska? I WŚ, czy II ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
otrong Posted September 19, 2010 Share Posted September 19, 2010 chyba jednak nie jest to od menażki, pospieszyłem się. przepraszam, Ps. dawaj swoje rzeczy w jednym wątku, nie będzie bałaganu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
honker Posted September 19, 2010 Share Posted September 19, 2010 witam zamknięcie tak ale od lampy elektrycznej zwanej kanałową.ten drut dociskał szkło osłony poprzez gumową uszczelkę do porcelitowej podstawy pozd.marek Link to comment Share on other sites More sharing options...
psychotata Posted September 19, 2010 Author Share Posted September 19, 2010 dzięki za info, a możesz powiedzieć np kiedy produkowano lampy kanałowe właśnie z takimi zamknięciami ? Dzięki wielkie pozdrawiam ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hebda Posted September 19, 2010 Share Posted September 19, 2010 zakładaj jeden wątek jak masz kilka rzeczy do ID.inaczej trudno potem znaleść,same problemy,a jak widzę to już 6założyłeś.zdrów Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
psychotata
nie wiem nawet jak to 'coś' nazwać, ale liczę na waszą pomoc ;)
6 answers to this question
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.