Skok Napisano 6 Wrzesień 2010 Autor Share Napisano 6 Wrzesień 2010 UWAGA !!Dla kolegów zbierających bagnety. Oglądanie zamieszczonych fotek może doprowadzić do zawału serca, zakłócenia pracy układu nerwowego czy w końcu konieczności wymiany bielizny oraz w szczególności dolnych partii garderoby. Osoby zbierające bagnety mające jednoczenie problemy z sercem (wysoki chorestelor, rozrusznik itp) proszone są o jak najszybsze opuszczenie wątku.Za zaistniałe wypadki nie odpowiadam !!Pozdr :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Poszukiwacz bunkrów Napisano 6 Wrzesień 2010 Share Napisano 6 Wrzesień 2010 Już dostałem zawału chociaż nie ma jeszcze zdjęć. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skok Napisano 6 Wrzesień 2010 Autor Share Napisano 6 Wrzesień 2010 Jeśli chodzi o Ciebie Poszukiwacz to z tego co kojarzę Twoją działalność na forum nie grozi Ci żaden zawał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skok Napisano 6 Wrzesień 2010 Autor Share Napisano 6 Wrzesień 2010 Pierwsza fotka :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skok Napisano 6 Wrzesień 2010 Autor Share Napisano 6 Wrzesień 2010 A tu druga :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
obert8 Napisano 6 Wrzesień 2010 Share Napisano 6 Wrzesień 2010 jestem po 1 zawale drugi w trakcjie skad takie cacko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skok Napisano 6 Wrzesień 2010 Autor Share Napisano 6 Wrzesień 2010 To nie koniec atrakcji w tym wątku przewidzianych w tym wątku :-)Reszta wieczorem. Dam trochę czasu na uspokojenie :-PPozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
draven85 Napisano 6 Wrzesień 2010 Share Napisano 6 Wrzesień 2010 A może jakieś wskazówki dla tych, którzy nie siedzą w bagnetach aby też mogli poczuć tą adrenalinę ;)pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tofil Napisano 6 Wrzesień 2010 Share Napisano 6 Wrzesień 2010 No właśnie ;] Pierwszy raz widzę takie cudeńko na oczy ;pPozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skok Napisano 6 Wrzesień 2010 Autor Share Napisano 6 Wrzesień 2010 Poczekamy na specjalistów :-)Dla niezorientowanych wątek:http://odkrywca.pl/pokaz_watek.php?id=614542 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tyfus Napisano 6 Wrzesień 2010 Share Napisano 6 Wrzesień 2010 Skoku....ja się przygotowałem na wstrząsający wątek, czyli że na bagnetach będą jakieś epokowe dodatki" .... ;)a tak na serio - ciekawe, bardzo ciekawe :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 6 Wrzesień 2010 Share Napisano 6 Wrzesień 2010 No ładny scytol" - gdzie wyciągnąłeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skok Napisano 6 Wrzesień 2010 Autor Share Napisano 6 Wrzesień 2010 Tyfus dodatki też będą :-]W końcu na bogato Niedługo więcej szczegółówPozdr! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sekal Napisano 6 Wrzesień 2010 Share Napisano 6 Wrzesień 2010 Ło :):):):) ! Piękny.Post został zmieniony ostatnio przez moderatora tyfus 17:59 06-09-2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tyfus Napisano 6 Wrzesień 2010 Share Napisano 6 Wrzesień 2010 Sekal....... :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Poszukiwacz bunkrów Napisano 6 Wrzesień 2010 Share Napisano 6 Wrzesień 2010 Piękny! :)Strychowiec? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maćko Napisano 6 Wrzesień 2010 Share Napisano 6 Wrzesień 2010 A mi się nie podoba.Głównie dla tego że nie jest mój ;].Pozdrawiam i gratuluje fanta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PAWEL*STRC Napisano 6 Wrzesień 2010 Share Napisano 6 Wrzesień 2010 jeszcze powinien być wątek szabla - na bogato :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skok Napisano 6 Wrzesień 2010 Autor Share Napisano 6 Wrzesień 2010 To teraz szykujcie zapasowe gacie :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skok Napisano 6 Wrzesień 2010 Autor Share Napisano 6 Wrzesień 2010 W promocji dołączyli takie coś :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skok Napisano 6 Wrzesień 2010 Autor Share Napisano 6 Wrzesień 2010 :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skok Napisano 6 Wrzesień 2010 Autor Share Napisano 6 Wrzesień 2010 Każda część urządzenia sygnowana w taki sposób Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 6 Wrzesień 2010 Share Napisano 6 Wrzesień 2010 Nie pokazuj już - takie toto brzydkie, że nie chce mi się na to patrzeć! ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sekal Napisano 6 Wrzesień 2010 Share Napisano 6 Wrzesień 2010 No co :) Nie mogłem pohamować zachwytu :) a tu proszę, nie dość że sam wycenzurowałem to jeszcze mnie edytowali no :P jak za Hebdy(komuny) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobiepan Napisano 6 Wrzesień 2010 Share Napisano 6 Wrzesień 2010 Tak z ciekawości, jak działały nożyce? Za sznurek się ciągnęło? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.