Skocz do zawartości

Bieszczady - noclegi

Cronos

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Witam, widać po forum ze często odwiedzacie Bieszczady, a wybieram się tam ze znajomymi w połowie września, zna ktoś jakieś w miarę tanie noclegi? W okolicach Ustrzyk Górnych najlepiej. W sumie to im taniej tym lepiej, warunki nie muszą być hotelowe.
Pozdrawiam
Napisano
Ze 2 lata temu w listopadzie zrobiłem ze znajomymi mały wypad. Spaliśmy w pttk w Wetlinie, w Ustrzykach na parafii i w bacówce Pod Małą Rawką". Wydaje mi się, że za noc płaciliśmy poniżej 20 zł, ale pewności nie mam.
Napisano
Chodzi mi bardziej o jakiś zajazd, czy prywatne kwatery, schroniska raczej odpadają. I żeby można było jakąś flaszeczkę walnąć z wieczora, a na parafii to chyba nie bardzo :P Taki studencki wrześniowy wypad.
Napisano
Polecam Wetline,domki PTTK. Jeden domek jest podzielony na 2 części w jednej 8 osób (nas było tam 11 ) a druga część 5 osób). Jeżeli są pary zmieszczą się na 1 łózku, można też przywieźć sobie materac. Prysznice i ubikacje są w innym budynku(20m od domków).
Telefony:(0-13) 468 46 15
tel. Kom. 0 694 431 611
Napisano
Jeśli Biesy i Wetlina to kwatery u Piotra a domkach" albo u Lutka obok Bazy Ludzi z Mgły - tylko pamiętaj o jednym w połowie września szykuje się zlot Westmenów - jak nie wiesz co cię czeka wklep w google - warto wpaść ale trudno wyjść - o własnych nogach....
Napisano
jako ze myślisz o Stuposianach to musze Tobie powiedziec że tam miejsca noclegowe są tylko do 31 sierpnia bo ta baza znajduje się na terenie szkoły podstawowej następne są Pszczeliny i tu z piszczałkami chula paru gości zalogowanych na OD. pożniej są Bereżki i U. Górne w sumie od Stuposian do Górnych ok 10 km jeżeli chodzi o cennik to kwatery prywatne ok. 25 pln. do negocjacji jakby co to Pszczeliny rules! więcej na priw coby reklamy nie robić pozdro dla kopaczy!
Napisano
Heh a na necie pisze ze całoroczne... 25 zł to trochę dużo, chodziło nam o tanie noclegi w niskim standardzie do 15 zł.
Napisano
jeżeli studenci to oki. tylko napisz ilu was będzie i kiedy dokładnie będziecie to koledzy kopacze zawsze coś zorganizują. i tak jak mówiłem szczegóły na priv coby forum nie zaśmiecać
Napisano
hehe tylko nie mów tu,że altanki też robisz bo Cię admin wywali z forum za reklame:)Słyszałem,że w niedziele zamiast kopać toście balowali:)
Napisano
To co? znaleźlibyście coś konkretnego dla około 10 osób od 15 do 18? czyli 3 noclegi. Ekipa pierwsza klasa, i kulturalna :)
Napisano
Wysyłałem już wiadomość przez kliknięcie w login, ale nie wiem czy doszło, mój mail to glebowgryzarka@interia.pl , najlepiej przez niego się kontaktować :)
Pozdrawiam

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie