Cronos Napisano 30 Sierpień 2010 Autor Share Napisano 30 Sierpień 2010 Witam, widać po forum ze często odwiedzacie Bieszczady, a wybieram się tam ze znajomymi w połowie września, zna ktoś jakieś w miarę tanie noclegi? W okolicach Ustrzyk Górnych najlepiej. W sumie to im taniej tym lepiej, warunki nie muszą być hotelowe.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobiepan Napisano 30 Sierpień 2010 Share Napisano 30 Sierpień 2010 Ze 2 lata temu w listopadzie zrobiłem ze znajomymi mały wypad. Spaliśmy w pttk w Wetlinie, w Ustrzykach na parafii i w bacówce Pod Małą Rawką". Wydaje mi się, że za noc płaciliśmy poniżej 20 zł, ale pewności nie mam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cronos Napisano 31 Sierpień 2010 Autor Share Napisano 31 Sierpień 2010 Chodzi mi bardziej o jakiś zajazd, czy prywatne kwatery, schroniska raczej odpadają. I żeby można było jakąś flaszeczkę walnąć z wieczora, a na parafii to chyba nie bardzo :P Taki studencki wrześniowy wypad. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzieci3 Napisano 31 Sierpień 2010 Share Napisano 31 Sierpień 2010 W Dwerniku przy niebieskim szlaku.Wpisz w googlarce u lestka bieszczady może to bedzie Ci odpowiadało.Pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pooshkins Napisano 1 Wrzesień 2010 Share Napisano 1 Wrzesień 2010 w Wetlinie , domki 2-4 osobowe. 25 zł za noc , dostęp do prysznicy itd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł80 Napisano 1 Wrzesień 2010 Share Napisano 1 Wrzesień 2010 Polecam Wetline,domki PTTK. Jeden domek jest podzielony na 2 części w jednej 8 osób (nas było tam 11 ) a druga część 5 osób). Jeżeli są pary zmieszczą się na 1 łózku, można też przywieźć sobie materac. Prysznice i ubikacje są w innym budynku(20m od domków). Telefony:(0-13) 468 46 15 tel. Kom. 0 694 431 611 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
carabus Napisano 1 Wrzesień 2010 Share Napisano 1 Wrzesień 2010 Jeśli Biesy i Wetlina to kwatery u Piotra a domkach" albo u Lutka obok Bazy Ludzi z Mgły - tylko pamiętaj o jednym w połowie września szykuje się zlot Westmenów - jak nie wiesz co cię czeka wklep w google - warto wpaść ale trudno wyjść - o własnych nogach.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cronos Napisano 2 Wrzesień 2010 Autor Share Napisano 2 Wrzesień 2010 Chyba zdecydowaliśmy się na schronisko młodzieżowe w Stuposianach. Ale jeszcze nic nie wiadomo na 100% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bighunter76 Napisano 2 Wrzesień 2010 Share Napisano 2 Wrzesień 2010 jako ze myślisz o Stuposianach to musze Tobie powiedziec że tam miejsca noclegowe są tylko do 31 sierpnia bo ta baza znajduje się na terenie szkoły podstawowej następne są Pszczeliny i tu z piszczałkami chula paru gości zalogowanych na OD. pożniej są Bereżki i U. Górne w sumie od Stuposian do Górnych ok 10 km jeżeli chodzi o cennik to kwatery prywatne ok. 25 pln. do negocjacji jakby co to Pszczeliny rules! więcej na priw coby reklamy nie robić pozdro dla kopaczy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cronos Napisano 3 Wrzesień 2010 Autor Share Napisano 3 Wrzesień 2010 Heh a na necie pisze ze całoroczne... 25 zł to trochę dużo, chodziło nam o tanie noclegi w niskim standardzie do 15 zł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bighunter76 Napisano 4 Wrzesień 2010 Share Napisano 4 Wrzesień 2010 hm.15 zł też by się coś pewnie znalazło ale wtedy własne śpiwory musicie mieć pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cronos Napisano 4 Wrzesień 2010 Autor Share Napisano 4 Wrzesień 2010 Gadasz...:) Jasne ze nasze śpiwory, taka dola studentów:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bighunter76 Napisano 4 Wrzesień 2010 Share Napisano 4 Wrzesień 2010 jeżeli studenci to oki. tylko napisz ilu was będzie i kiedy dokładnie będziecie to koledzy kopacze zawsze coś zorganizują. i tak jak mówiłem szczegóły na priv coby forum nie zaśmiecać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł80 Napisano 6 Wrzesień 2010 Share Napisano 6 Wrzesień 2010 hehe tylko nie mów tu,że altanki też robisz bo Cię admin wywali z forum za reklame:)Słyszałem,że w niedziele zamiast kopać toście balowali:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bighunter76 Napisano 6 Wrzesień 2010 Share Napisano 6 Wrzesień 2010 Pawełku Pawelku na razie ojciec płot Jędrusiowi robi a tak poważnie kiedy u nas zawitasz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cronos Napisano 7 Wrzesień 2010 Autor Share Napisano 7 Wrzesień 2010 To co? znaleźlibyście coś konkretnego dla około 10 osób od 15 do 18? czyli 3 noclegi. Ekipa pierwsza klasa, i kulturalna :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bighunter76 Napisano 7 Wrzesień 2010 Share Napisano 7 Wrzesień 2010 znalazły by się nawet na pewniaka tylko daj jakiś namiar na siebie nr komórki albo coś w tym temacie żebyśmy mogli się dokładnie zmówić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cronos Napisano 7 Wrzesień 2010 Autor Share Napisano 7 Wrzesień 2010 Wysyłałem już wiadomość przez kliknięcie w login, ale nie wiem czy doszło, mój mail to glebowgryzarka@interia.pl , najlepiej przez niego się kontaktować :)Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.