Skocz do zawartości

Wykrywacze MD-co z nimi nie tak?

piokot20

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Ostatnio otrzymałem radę, żeby nie kupować wykrywacza,który okazał się być z rodziny MD.Mam pytanie:Co powoduję tę niechęć do nich?
Napisano
W każdym hobby jest próg poniżej którego się nie schodzi, stosunek ceny do jakości musi odpowiadać naszym oczekiwaniom, ale też sprzęt musi dawać zadowolenie z działania. MD tego zadowolenia nie daje :)
Napisano
Kolejny wątek na temat serii MD. Założę się że połowa ludzi co wypowiada się na jego temat nie miała go nawet w reku i pisze to tylko co usłyszała od kogoś.
Wady:
-wysoka cena w porównaniu z lepszymi wykrywaczami np. ace 150
-niski zasięg maksymalnie do 40 cm na bardzo bardzo duży -przedmiot łuski od mausera jakieś 5-8 cm.
-co do awaryjności masz gwarancje ale dłużej niż półtora roku nie pochodzi ci.
-złe wyważenie, jeśli można to nawet tak nazwać machanie tym czymś to niezbyt miła sprawa
- regulacja długości wykrywacza, często pęka plastik.

To tak w skrócie ale kup coś lepszego szkoda pieniędzy na to :)
Napisano
md starszego typu jaki mialem byl kiepski .Dawal tylko frajde ze mozna bylo z nim pochodzic.Ale to mnie przekonalo ze bez wzgledu na wyniki to jest to .Warto kupic na raty gareta.Wieksza frajda .
  • 2 years later...
Napisano
Witam, a co sądzicie o wykrywaczu MD T2 Gold. Producent twierdzi, że jest to taki sam wykrywacz jak Teknetics T2 Gold?
Cena z przesylka 300$, z wygladu kopia jak 1 do 1, myslicie ze warto zaryzykować? Miał ktoś może ten model w ręku?
Napisano
Cieżko z zdjęcia ocenić co jest wewnątrz prawda? Gdybym potrafił to pewnie nie pytał bym sie was czy ktoś miał do czynienia z tym wykrywaczem.
Napisano
prosze Cie odpusc sobie, wylecz sie z takiego myslenia. To tak jakbys kupował podróbki markowych perfum. Wygladaja tak samo i co z tego? wykrywacz md deklasuje wg mnie kazdego własciciela. Tu nie chodzi o szpan tylko rozsadek, lepiej kupic sobie pulsara przynajmniej cos znajdziesz i nie obsmieja cie dookola
Napisano
MD maja bardzo mały zasięg, generalnie chyba trzeba jeszcze czasu by chińskie podróbki wykrywaczy byly tak dobre jak orygianały( ten moment nadejdzie).
Jesli masz b duzo kasy i jej nie szanujesz kup, bedziesz niezadowolony, nie sprzedasz bo nikt nie odkupi i wydasz na drugi= wywalisz monete do zsypu odpadów gospodarczo- komunalnych:)
Napisano
Hmm , wtrące sie do tego wątku. Nie kazdy MD jest taki zły jak tu sie wypisujecie i moge wam powiedzieć ,że w takiego MD trzeba tylko umieć sie wsłuchać. Ja zaczynałem na Chińczyku , ponieważ nie chciałem zbyt dużo wydac na wykrywkę.

Tu moje osiągi:
http://odkrywca.pl/pokaz_watek.php?id=711402

Tym Chinczykiem zarobiłem na Ace 150
Pozdrawiam

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie