piokot20 Napisano 18 Sierpień 2010 Autor Napisano 18 Sierpień 2010 Ostatnio otrzymałem radę, żeby nie kupować wykrywacza,który okazał się być z rodziny MD.Mam pytanie:Co powoduję tę niechęć do nich?
krank Napisano 18 Sierpień 2010 Napisano 18 Sierpień 2010 wszystko kolego,wadliwość,wykonanie,zasięg,dyskryminacja ot po prostu taki badziew made in china
BRAT_MIH Napisano 18 Sierpień 2010 Napisano 18 Sierpień 2010 W każdym hobby jest próg poniżej którego się nie schodzi, stosunek ceny do jakości musi odpowiadać naszym oczekiwaniom, ale też sprzęt musi dawać zadowolenie z działania. MD tego zadowolenia nie daje :)
maxim026 Napisano 18 Sierpień 2010 Napisano 18 Sierpień 2010 MD jest ogólnie cały nie TAK i nadaje sie na packe ma muchy.
Graudenz 18 Napisano 18 Sierpień 2010 Napisano 18 Sierpień 2010 Kolejny wątek na temat serii MD. Założę się że połowa ludzi co wypowiada się na jego temat nie miała go nawet w reku i pisze to tylko co usłyszała od kogoś. Wady:-wysoka cena w porównaniu z lepszymi wykrywaczami np. ace 150-niski zasięg maksymalnie do 40 cm na bardzo bardzo duży -przedmiot łuski od mausera jakieś 5-8 cm.-co do awaryjności masz gwarancje ale dłużej niż półtora roku nie pochodzi ci.-złe wyważenie, jeśli można to nawet tak nazwać machanie tym czymś to niezbyt miła sprawa - regulacja długości wykrywacza, często pęka plastik. To tak w skrócie ale kup coś lepszego szkoda pieniędzy na to :)
szwejk4 Napisano 18 Sierpień 2010 Napisano 18 Sierpień 2010 koledzy a nie idzie tego czegoś ze tak powiem podrasowac:)
Graudenz 18 Napisano 18 Sierpień 2010 Napisano 18 Sierpień 2010 Nie. Dozbieraj pieniążki i kup coś rozsądniejszego np. ace150
marek5 Napisano 21 Sierpień 2010 Napisano 21 Sierpień 2010 md starszego typu jaki mialem byl kiepski .Dawal tylko frajde ze mozna bylo z nim pochodzic.Ale to mnie przekonalo ze bez wzgledu na wyniki to jest to .Warto kupic na raty gareta.Wieksza frajda .
lechuprg Napisano 10 Kwiecień 2013 Napisano 10 Kwiecień 2013 Witam, a co sądzicie o wykrywaczu MD T2 Gold. Producent twierdzi, że jest to taki sam wykrywacz jak Teknetics T2 Gold?Cena z przesylka 300$, z wygladu kopia jak 1 do 1, myslicie ze warto zaryzykować? Miał ktoś może ten model w ręku?
Tomax Napisano 10 Kwiecień 2013 Napisano 10 Kwiecień 2013 z wygladu kopia jak 1 do 1" - jeśli tylko na wyglądzie Ci zależy - warty uwagi.
lechuprg Napisano 10 Kwiecień 2013 Napisano 10 Kwiecień 2013 Cieżko z zdjęcia ocenić co jest wewnątrz prawda? Gdybym potrafił to pewnie nie pytał bym sie was czy ktoś miał do czynienia z tym wykrywaczem.
alex_2013 Napisano 11 Kwiecień 2013 Napisano 11 Kwiecień 2013 prosze Cie odpusc sobie, wylecz sie z takiego myslenia. To tak jakbys kupował podróbki markowych perfum. Wygladaja tak samo i co z tego? wykrywacz md deklasuje wg mnie kazdego własciciela. Tu nie chodzi o szpan tylko rozsadek, lepiej kupic sobie pulsara przynajmniej cos znajdziesz i nie obsmieja cie dookola
alex_2013 Napisano 11 Kwiecień 2013 Napisano 11 Kwiecień 2013 MD maja bardzo mały zasięg, generalnie chyba trzeba jeszcze czasu by chińskie podróbki wykrywaczy byly tak dobre jak orygianały( ten moment nadejdzie).Jesli masz b duzo kasy i jej nie szanujesz kup, bedziesz niezadowolony, nie sprzedasz bo nikt nie odkupi i wydasz na drugi= wywalisz monete do zsypu odpadów gospodarczo- komunalnych:)
Lechos Napisano 11 Kwiecień 2013 Napisano 11 Kwiecień 2013 Hmm , wtrące sie do tego wątku. Nie kazdy MD jest taki zły jak tu sie wypisujecie i moge wam powiedzieć ,że w takiego MD trzeba tylko umieć sie wsłuchać. Ja zaczynałem na Chińczyku , ponieważ nie chciałem zbyt dużo wydac na wykrywkę. Tu moje osiągi:http://odkrywca.pl/pokaz_watek.php?id=711402Tym Chinczykiem zarobiłem na Ace 150 Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.