Yankess(Deutch Krone) Napisano 14 Sierpień 2010 Autor Napisano 14 Sierpień 2010 Witam serdecznie przepraszam za jakosc zdjęcia ale uwazam ze dla znawców tematu nie bedize problemu z odszyfrowaniem jej pochodzeniaprzypomina mi ona RAD'owska lecz czy aby na pewno? wnioskuje to po ułożeniu kłosów.licze na wasza podpowiedz pozdrawiam YN
Czlowieksniegu Napisano 15 Sierpień 2010 Napisano 15 Sierpień 2010 Hmmm.... wydaje się, iż Michała śnurki sporo podają.
Yankess(Deutch Krone) Napisano 14 Sierpień 2010 Autor Napisano 14 Sierpień 2010 Witam serdecznie przepraszam za jakosc zdjęcia ale uwazam ze dla znawców tematu nie bedize problemu z odszyfrowaniem jej pochodzeniaprzypomina mi ona RAD'owska lecz czy aby na pewno? wnioskuje to po ułożeniu kłosów.licze na wasza podpowiedz pozdrawiam YN
michal16 Napisano 14 Sierpień 2010 Napisano 14 Sierpień 2010 http://www.germanmilitaria.com/Political/photos/N28655.htmlhttp://www.germanmilitaria.com/Political/photos/N032761.html
Yankess(Deutch Krone) Napisano 14 Sierpień 2010 Autor Napisano 14 Sierpień 2010 rzadkość czy klasyka?
Yankess(Deutch Krone) Napisano 15 Sierpień 2010 Autor Napisano 15 Sierpień 2010 owszem w większości tak, lecz zglebianie coraz to wiekszej wiedzy nie jest problemem :)pozdrawiam
lina_90 Napisano 15 Sierpień 2010 Napisano 15 Sierpień 2010 A to nie przypadkiem damska odmiana klamry Rad-u ?
Yankess(Deutch Krone) Napisano 15 Sierpień 2010 Autor Napisano 15 Sierpień 2010 klamra odpada, z tyłu widnieje slad po igle
Yankess(Deutch Krone) Napisano 15 Sierpień 2010 Autor Napisano 15 Sierpień 2010 generalnie to jest odznaka RAD dziękie pomocy kolegi udalo mi sie potwierdzic moje spostrzeżenia.swastyka i klosy zboza pod spodem wskazuja na to iz to wlasnie rad gdyz tak wygladala flaga tego ugrupowania. ok zgodze sie w 100%mam do tego jeszczejedno pytanie komu zostala przydzielona? bo nie byla chyba odznaka nadawaną od tak sobie, za prace raczej tez chyba nie bo ta inaczej wygladala,moze jakis znawca tematu pomoze?
Pytanie
Yankess(Deutch Krone)
przypomina mi ona RAD'owska lecz czy aby na pewno? wnioskuje to po ułożeniu kłosów.
licze na wasza podpowiedz
pozdrawiam YN
10 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.