TomekOdkrywca Napisano 12 Sierpień 2010 Autor Napisano 12 Sierpień 2010 Witam. Poszukuje mapy okopów z okolicy Gorzowa Wlkp i kostrzynia n Odrą
vis1939 Napisano 13 Sierpień 2010 Napisano 13 Sierpień 2010 Witam,ja też takowe poproszę,razem z zaznaczonym umiejscowieniem ciekawych przedmiotów wraz z podaniem ich głębokości zalegania i wyceną...
atylla Napisano 13 Sierpień 2010 Napisano 13 Sierpień 2010 a ja jestem zainteresowany mapą spoczynku bursztynowej komnaty i złotem wrocławia i jeszcze bym chciał mapke z zaznaczonym miejscem spoczynku słoiczka który mój siąsiad zakopał jak przybył z ameryki w latach 90.do tej pory nie może sobie przypomnąć gdzie ten wypasiony depozyt zakopał.pozdrawiam
skullmen Napisano 13 Sierpień 2010 Napisano 13 Sierpień 2010 przyłanczam sie do kolegi atylla:) ja tez poprosze:)
Ejo Napisano 13 Sierpień 2010 Napisano 13 Sierpień 2010 atylla mapa bursztynowej komnaty gdzieś mi się zapodziała ale zaraz Ci prześlę info o złocie z Wrocławia :)Skoro kolega Tomek zwie się odkrywcą" to niech może sam poszuka map jakich potrzebuje, a poza tym jest temat z mapami. Może tam ciekawego dla kolegi Tomka Odkrywcy" się coś znajdzie?pozdrawiamEjo
TomekOdkrywca Napisano 14 Sierpień 2010 Autor Napisano 14 Sierpień 2010 xd głupki :P . Kiedyś posiadałem niemieckie mapy okopów , ale gdzieś mi sie zapodziały .Myłsałem ,ze ktos ma ,ale widze ze nie :)
vis1939 Napisano 14 Sierpień 2010 Napisano 14 Sierpień 2010 Pewnie Ci Werwolf skonfiskował jak byłeś w szkole....
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.