Skocz do zawartości

Zabezpieczona broń

Rekomendowane odpowiedzi

parę cytatów

W domu mężczyzny odnaleźli kilka jednostek broni neumatycznej, na które mężczyzna nie miał pozwolenia" - no to pewnie zbrojownia ninja

zabezpieczyli części składowe broni palnej, zamek, rury przypominające lufy, puste magazynki" te rury to zapewne dmuchawki do strzałek z kurarą

21 sztuk amunicji myśliwskiej kalibru 16 mm, 68 sztuk amunicji kalibru 7,62 mm, 12 sztuk amunicji do kbks, 3 sztuki amunicji kalibru 9 mm i niekompletny karabin z zamkiem, z dorobioną lufą" - to może sprawić problem

Według zgłaszającej mężczyzna pasjonował się zbieraniem militariów i miał zezwolenie na część posiadanej broni - ciekawe na co to pozwolenie?

http://sanok.naszemiasto.pl/artykul/526044,sanok-wnuczka-znalazl-w-domu-dziadka-bron-i-amunicje,id,t.html

Ten link powinien lepiej dzialac :)

Mieszkanka Załuża poinformowała policjantów o arsenale, który w swoim domu przechowywał jej zmarły dziadek."

No i okazuje sie juz w tytule ze dziadek sprytnie umknal naszej kapitalistycznej sprawiedliwosci !

rury przypominające lufy.Kurdebalans a ja mam w ścianach cuś podobnego.Muszę sąsiadom wyprawić imprezę aby na mnie nie donieśli.
A tak poza konkursem.Czy ktoś wie jakie są dalsze losy donaldówki"?To już chyba dwa lata a nikt jeszcze nie siedzi.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie