RYSIEK-SANOK Napisano 9 Sierpień 2010 Autor Share Napisano 9 Sierpień 2010 http://www.esanok.pl/?ak=news_c&pan=n&dod=artykul&var_id=9980&wroc=index Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
steell Napisano 9 Sierpień 2010 Share Napisano 9 Sierpień 2010 parę cytatówW domu mężczyzny odnaleźli kilka jednostek broni neumatycznej, na które mężczyzna nie miał pozwolenia" - no to pewnie zbrojownia ninjazabezpieczyli części składowe broni palnej, zamek, rury przypominające lufy, puste magazynki" te rury to zapewne dmuchawki do strzałek z kurarą21 sztuk amunicji myśliwskiej kalibru 16 mm, 68 sztuk amunicji kalibru 7,62 mm, 12 sztuk amunicji do kbks, 3 sztuki amunicji kalibru 9 mm i niekompletny karabin z zamkiem, z dorobioną lufą" - to może sprawić problemWedług zgłaszającej mężczyzna pasjonował się zbieraniem militariów i miał zezwolenie na część posiadanej broni - ciekawe na co to pozwolenie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
majos Napisano 9 Sierpień 2010 Share Napisano 9 Sierpień 2010 spektakularna akcja brawo :} Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cpt.Nemo Napisano 9 Sierpień 2010 Share Napisano 9 Sierpień 2010 http://sanok.naszemiasto.pl/artykul/526044,sanok-wnuczka-znalazl-w-domu-dziadka-bron-i-amunicje,id,t.htmlTen link powinien lepiej dzialac :)Mieszkanka Załuża poinformowała policjantów o arsenale, który w swoim domu przechowywał jej zmarły dziadek."No i okazuje sie juz w tytule ze dziadek sprytnie umknal naszej kapitalistycznej sprawiedliwosci ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
berecik Napisano 9 Sierpień 2010 Share Napisano 9 Sierpień 2010 rury przypominające lufy.Kurdebalans a ja mam w ścianach cuś podobnego.Muszę sąsiadom wyprawić imprezę aby na mnie nie donieśli.A tak poza konkursem.Czy ktoś wie jakie są dalsze losy donaldówki"?To już chyba dwa lata a nikt jeszcze nie siedzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klucznik Napisano 9 Sierpień 2010 Share Napisano 9 Sierpień 2010 pozwolenie to chyba dziadek mial na te RURY przypominające Lufy .To juz jest bardzo choreK.z K. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tyfus Napisano 9 Sierpień 2010 Share Napisano 9 Sierpień 2010 Czynności w tej sprawie prowadzą policjanci z KPP w Sanoku"to będzie problempostawią dziadkowi zarzuty o nielegal i pójdzie siedzieć...leżeć......no pisałem - tu jest problem :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trooper85 Napisano 10 Sierpień 2010 Share Napisano 10 Sierpień 2010 pójdą do miejscowego proboszcza, żeby przekazał górze" wniosek o ekstradycję podejrzanego :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.