sten Napisano 17 Wrzesień 2011 Napisano 17 Wrzesień 2011 Ave Vincenty,daj mi twoje namiary,mam fotuchne dla cie;)pozdr.sten
Vincent_Vega_69 Napisano 19 Wrzesień 2011 Autor Napisano 19 Wrzesień 2011 Dzięki Sten. Podaję mój mail i proszę o kontakt:vegaaaaa@gmail.com
danielbre Napisano 24 Listopad 2011 Napisano 24 Listopad 2011 Panowie! odwalacie kawał dobrej roboty !!dzięki wam !!!
danielbre Napisano 24 Listopad 2011 Napisano 24 Listopad 2011 Zapomniałem dodać,po zdjęciach wraków czołgów widać że łupnia porządnego dostali,wiecej takich zdjęć ,,
Vincent_Vega_69 Napisano 5 Luty 2012 Autor Napisano 5 Luty 2012 Bardzo dziękuję wszystkim, którzy zamieszczają fotki w wątku Niemcy w Mszczonowie część I i II. Dzięki Wam posiadam już kolekcję około 100 fotografii z Mszczonowa. Nadszedł czas by podzielić się z Wami tymi zdjęciami dlatego stworzyłem wirtualne muzeum. Sukcesywnie będę umieszczał tam fotografie, które udało mi się zdobyć ale w przyszłości także inne eksponaty, które posiadam a które wiążą się z Mszczonowem. Również będą tam fotografie przedstawiające miejsca uwidocznione na fotografiach z wojny w odniesieniu do widoku tych miejsc w czasach obecnych. Mam nadzieję, że muzeum to zainteresuje to użytkowników. Zapraszam serdecznie pod adres http://myvimu.com/museum/3283510-mszczonow.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.