Vincent_Vega_69 Napisano 12 Kwiecień 2014 Autor Napisano 12 Kwiecień 2014 No fakt - podpis wskazuje na Mszczonów. Ja jednak uważam, że to zdjęcie przedstawia Żyrardów przy ulicy 1-go Maja od strony południowej tuż za tunelem (jadąc od Mszczonowa). Fota była zrobiona przez osobę jadącą w kierunku Mszczonowa (a więc patrząc z tej strony to tuż przed torami - teraz tunelem). Wskazówką na to może też być znak ograniczenia prędkości do 30 km/h jaką że za parę metrów będą tory kolejowe.Pozdrawiam.
Vincent_Vega_69 Napisano 4 Maj 2014 Autor Napisano 4 Maj 2014 Tak Bodziu, to Mszczonów. Podwórko starej plebanii i tzw. Domu Ludowego. Można prosić o link?Pozdrawiam.
Vincent_Vega_69 Napisano 16 Maj 2014 Autor Napisano 16 Maj 2014 Ostatnie dwa zdjęcia to raczej nie będzie Mszczonów:( Na drugiej fotce jest charakterystyczna kapliczka. Nie ma takiej u nas więc to raczej nie jest Mszczonów. Pierwsza fotka to duży, charakterystyczny drewniany budynek - też o takim nie słyszałem ani nie widziałem na na żadnych fotach. Więc tez odpada Mszczonów. Szkoda.Dzięki Bodziu i pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.