Skocz do zawartości
  • 0

koła z osią

morfeusz27

Pytanie

Napisano

proszę o ID tego znaleziska, gość chce 400zeta, odda za 200, nie wiem czy opłaca się to kupić, bo mam dom z dużą działką i coś bym wymyślił, a tak to odda na złom do pocięcia. Jak myślicie co to jest ?

11 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Zabezpieczyłem te koła u siebie w domu :) Zamieszczam parę fotek. Ogólnie stan jak na zdjęciach, choler...nie ciężkie, przyczepka samochodowa od sąsiada prawie padła. Co ciekawe, łożyska w idealnym stanie, zero rdzy :)

Napisano

kolejna. Historia osi. gość ma 79 lat. Krótko po wojnie z ojcem pojechali do Torunia i ją zakupili żeby zrobić z tego dwukołówkę..hehe. Pamięta tylko to, że było na tym jeszcze coś, jakieś łoże z grubą blachą z nitami....potem postawili to pod domem i tak stało do dziś

Napisano
prośba do Nadwojciecha i visa1939. Zaczynam tworzyć swoją kolekcję, ale to w pokoju trochę za duże...hehe, a na podwórku żona mnie przegoni. Chcę wystawić na allegro, jak to zatytułować i jakaś cena ( moder nie rugaj mnie, ale muszę zapłacić za mojego nowego minelabka :) )
Napisano

proszę o ID tego znaleziska, gość chce 400zeta, odda za 200, nie wiem czy opłaca się to kupić, bo mam dom z dużą działką i coś bym wymyślił, a tak to odda na złom do pocięcia. Jak myślicie co to jest ?

Napisano
http://en.wikipedia.org/wiki/File:8.8_cm_PaK_43_1.JPG np mogą być od tego,stosowane też w innych germańskich wynalazkach więc kupuj,na allegro się zwróci...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie