Czlowieksniegu Napisano 3 Sierpień 2010 Autor Share Napisano 3 Sierpień 2010 http://wiadomosci.wp.pl/gid,12533962,title,Krwawa-walka-na-ulicach---zdjecia-,galeria.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Poszukiwacz bunkrów Napisano 3 Sierpień 2010 Share Napisano 3 Sierpień 2010 I co? I tylko jeden wystrzał z PAKa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Radek.s Napisano 3 Sierpień 2010 Share Napisano 3 Sierpień 2010 Tam jest taka sprytna opcja mozna sobie pozostłe zdjcia otworzyc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Poszukiwacz bunkrów Napisano 3 Sierpień 2010 Share Napisano 3 Sierpień 2010 Faktycznie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 3 Sierpień 2010 Autor Share Napisano 3 Sierpień 2010 W przeciwieństwie do co niektórych nie staram się być najaktywniejszym na Forum :-) I dlatego dałem śnurek a nie 33, bodajże, wpisy ze zdjęciami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 3 Sierpień 2010 Share Napisano 3 Sierpień 2010 zdjęcie nr 5 - Grenadier-Regiment 29 (wcześniej Infanterie-Regiment 29) nie brał udziału w Powstaniu Warszawskim, bo w tym czasie walczył na froncie zachodnim...PozdroHindus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Poszukiwacz bunkrów Napisano 3 Sierpień 2010 Share Napisano 3 Sierpień 2010 zdjęcie nr.5 zdeformowane siodełka na BMW ,zdjęcie nr.4 nieudana skrzynka amunicyjna ,zdjęcie 27 jakiś dziwny karabinPS.nie staram się być najaktywniejszy na forum tylko dzisiaj deszcz padał i coś mi na łeb padło... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kloki Napisano 3 Sierpień 2010 Share Napisano 3 Sierpień 2010 Witam.Co do skrzynki to już się wypowiadam, że tylko taką dysponuje firma organizująca broń, bodajże łódzka filmówka. Także z taką musieliśmy biegać, żeby nie upychać taśm po kieszeniach... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
akcej Napisano 3 Sierpień 2010 Share Napisano 3 Sierpień 2010 Taka aktywność na forum a CKM wz.30 nie poznał na fotce 27 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slajmi130 Napisano 3 Sierpień 2010 Share Napisano 3 Sierpień 2010 ckm strzelał pięknie, ponadto kanonada karabinowa była bardzo duża, całość naprawde nieźle wyglądała i została nieźle przygotowana. To czym mogliśmy tym strzelaliśmy. Udana impreza. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
revolt Napisano 3 Sierpień 2010 Share Napisano 3 Sierpień 2010 Slajmi wierzę Ci na słowo:) moje stopery przepuszczały tylko lekkie trrrrry trrrryy trrryyy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
boloBres Napisano 3 Sierpień 2010 Share Napisano 3 Sierpień 2010 Ma ktoś jeszcze jakieś foty lub film? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
otto33 Napisano 3 Sierpień 2010 Share Napisano 3 Sierpień 2010 http://i.wp.pl/a/f/jpeg/25068/pow_1_550.jpegMoja ukochana czarna strzała i jej siła ognia z mg 42, również się zjawiła :) prosto z Osuch.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adam G. Napisano 3 Sierpień 2010 Share Napisano 3 Sierpień 2010 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adam G. Napisano 3 Sierpień 2010 Share Napisano 3 Sierpień 2010 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adam G. Napisano 3 Sierpień 2010 Share Napisano 3 Sierpień 2010 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adam G. Napisano 3 Sierpień 2010 Share Napisano 3 Sierpień 2010 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adam G. Napisano 3 Sierpień 2010 Share Napisano 3 Sierpień 2010 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adam G. Napisano 3 Sierpień 2010 Share Napisano 3 Sierpień 2010 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adam G. Napisano 3 Sierpień 2010 Share Napisano 3 Sierpień 2010 7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adam G. Napisano 3 Sierpień 2010 Share Napisano 3 Sierpień 2010 8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adam G. Napisano 3 Sierpień 2010 Share Napisano 3 Sierpień 2010 9 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seeteufel Napisano 3 Sierpień 2010 Share Napisano 3 Sierpień 2010 Jak na PW - bardzo wrześniowo. Zawsze myślałem że to sierpień... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seeteufel Napisano 3 Sierpień 2010 Share Napisano 3 Sierpień 2010 Ale może w sumie dobrze. Po sierpniu przecież wrzesień... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slajmi130 Napisano 4 Sierpień 2010 Share Napisano 4 Sierpień 2010 @BOLOMam zdjęcia dam ci na płycie w sobotę@RevoltJak żeś huknął z tego ckm-u przy mojej nogawicy to myslałem że popuściłem.A zapomniałem i dziękuję temu koledze co strzelił z mauzera koło mojego ucha. dwa dni mi dzwoni. Doznałem takiego szoku że udawałem rannego bezproblemowo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.