grand007 Posted July 26, 2010 Author Share Posted July 26, 2010 Cześć wam:Ddziś znalazłem to w lesie :D mi przypomina to zniekształcony granat moździerzowy. Mogę powiedzieć jeszcze że wydobyłem to z bagiennego terenu. need help :D Z góry dzięki Link to comment Share on other sites More sharing options...
grand007 Posted July 26, 2010 Author Share Posted July 26, 2010 Cześć wam:Ddziś znalazłem to w lesie :D mi przypomina to zniekształcony granat moździerzowy. Mogę powiedzieć jeszcze że wydobyłem to z bagiennego terenu. need help :D Z góry dzięki Link to comment Share on other sites More sharing options...
Swiety82 Posted July 26, 2010 Share Posted July 26, 2010 Ogranicz :D " w postach Link to comment Share on other sites More sharing options...
grand007 Posted July 26, 2010 Author Share Posted July 26, 2010 ok.Tu macie zdjęcie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pawel888 Posted July 26, 2010 Share Posted July 26, 2010 Zdjęcie prosimy bo na podstawie wesołego opisu nie jesteśmy w stanie powiedzieć co to. P.SA i dobrze że nie ma emotikonów na tym forum.<pozdro Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
grand007
dziś znalazłem to w lesie :D mi przypomina to zniekształcony granat moździerzowy. Mogę powiedzieć jeszcze że wydobyłem to z bagiennego terenu. need help :D
Z góry dzięki
4 answers to this question
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.