mcgregor6 Napisano 18 Lipiec 2010 Autor Napisano 18 Lipiec 2010 Mam prośbę. Prosze o indentyfikacje stopnia oraz rodzaju wojsk tych Panów. Z prawej mój pra pradziadek. Aha i jeszcze chciałbym się upewnić jaka to armia bo z tego co się orientuję to chyba Pruska ale chciałbym się upewnić.
mcgregor6 Napisano 19 Lipiec 2010 Autor Napisano 19 Lipiec 2010 Czytałem. Myślałem, że tak będzie ok. Na przyszłość będę wiedział.
mcgregor6 Napisano 20 Lipiec 2010 Autor Napisano 20 Lipiec 2010 Podaj maila to wyślę Ci zdjecie w lepszej jakosci...
Grzesio Napisano 19 Lipiec 2010 Napisano 19 Lipiec 2010 Armia faktycznie pruska, mundury letnie (białe spodnie) wzoru sprzed 1910 roku, obaj być może z piechoty i CHYBA w stopniu szeregowych. I tyle można z tego zdjęcia wyczytać. :-(Wyższej rozdzielczości i z mniejszą kompresją skan popiersi mógłby pomóc.PzdrGrzesiu
Pytanie
mcgregor6
Mam prośbę. Prosze o indentyfikacje stopnia oraz rodzaju wojsk tych Panów. Z prawej mój pra pradziadek. Aha i jeszcze chciałbym się upewnić jaka to armia bo z tego co się orientuję to chyba Pruska ale chciałbym się upewnić.
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.