Skocz do zawartości

od siedmiu godzin panika ?

Sztukmistrz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 119
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
no fakt...nic nie ma,

a twoje stwierdzenie Sztukmistrz - to też pewnego rodzaju odkrycie - tylko nie wiem czy pasujące do tego działu.....ale co mi tam - niech wisi - z braku laku, pozwalam trochę trollować :))

tyfus dotychczas prowadziłeś tu dość ostre porzadki...
ale poważnie sytuacja jest przykra,pogadanie o rzeczach i pokazanie tu zdjęć to była znaczna część frajdy,nawet oglądanie trafień konkurencji choć wzbudzało trochę zazdrości to wciągało...

i co teraz totalnie wszyscy pod ziemię?

bo przecież nikt nie uwierzy w to że ludzie przestaną chodzić

pozdr

pewnie. że frajda....tym bardziej, że nie zgniło w ziemi lub wylądowało na złomie, tylko do kolekcji ...

i nieważne czy ktoś sobie zostawił, czy oddał za free, czy sprzedał. jeżeli sprzedał to i tak trafiło pewnie w czyjeś dobre ręce (mam nadzieję), jakiegoś kolekcjonera, który akurat takim tematem się interesował....

niestety, wychodzi na to, że za głupią popierdułkę można się uwalić ....

ooo właśnie,wrzucę pare fotek krajobrazów z mojej okolicy z zapytaniem czy ktoś rozpoznaje:) w dział IDENTYFIKACJA/BEZ NUMIZMATÓW,ciekawe czy niebiescy sie doczepią,a dział pasuje:)i bedzie przynajmniej ciekawie:))pozdrawiam

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie