Sztukmistrz Napisano 16 Lipiec 2010 Autor Share Napisano 16 Lipiec 2010 od siedmiu godzin nikt nie wkleił tu nowych zdjęć z odkryć...nikt nie napisał żadnego postu...Czy tak teraz będa wyglądały a raczej nie wyglądały Nasze Odkrycia po łódzkiej nagonce ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tyfus Napisano 16 Lipiec 2010 Share Napisano 16 Lipiec 2010 no fakt...nic nie ma,a twoje stwierdzenie Sztukmistrz - to też pewnego rodzaju odkrycie - tylko nie wiem czy pasujące do tego działu.....ale co mi tam - niech wisi - z braku laku, pozwalam trochę trollować :)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sztukmistrz Napisano 16 Lipiec 2010 Autor Share Napisano 16 Lipiec 2010 tyfus dotychczas prowadziłeś tu dość ostre porzadki...ale poważnie sytuacja jest przykra,pogadanie o rzeczach i pokazanie tu zdjęć to była znaczna część frajdy,nawet oglądanie trafień konkurencji choć wzbudzało trochę zazdrości to wciągało...i co teraz totalnie wszyscy pod ziemię?bo przecież nikt nie uwierzy w to że ludzie przestaną chodzićpozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sebo_sek Napisano 16 Lipiec 2010 Share Napisano 16 Lipiec 2010 Myślę, że na razie nie ma się co dziwić. Pewnie po wakacjach niebieskim przybędzie innych zajęć jak molestowanie w szkołach itp. A stracha mamy, bo po co ich wyręczać w robocie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tyfus Napisano 16 Lipiec 2010 Share Napisano 16 Lipiec 2010 pewnie. że frajda....tym bardziej, że nie zgniło w ziemi lub wylądowało na złomie, tylko do kolekcji ...i nieważne czy ktoś sobie zostawił, czy oddał za free, czy sprzedał. jeżeli sprzedał to i tak trafiło pewnie w czyjeś dobre ręce (mam nadzieję), jakiegoś kolekcjonera, który akurat takim tematem się interesował....niestety, wychodzi na to, że za głupią popierdułkę można się uwalić .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sla1971 Napisano 16 Lipiec 2010 Share Napisano 16 Lipiec 2010 Organa scigania same sobie na zlosc robia (zakazany owoc lepiej smakuje),a jak wjade w sierpniu do tego PANSTWA POLICYJNEGO"to bende kopal jeszcze wiecej niz wczesniej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emes Napisano 16 Lipiec 2010 Share Napisano 16 Lipiec 2010 No fakt,pusto...ale czas leczy rany:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczurek_1979 Napisano 16 Lipiec 2010 Share Napisano 16 Lipiec 2010 hmmm... dzisiaj mi się nie chce... ale jutr oo porobię fotki znaczków... pochwalę się... a co?? to też jest zabronione przez nasze prawo?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maxim026 Napisano 16 Lipiec 2010 Share Napisano 16 Lipiec 2010 co sie dzieje , co sie dzieje. Normalnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 16 Lipiec 2010 Share Napisano 16 Lipiec 2010 A co sie ma dziac?Nic - cieplo jest to i narod przed kompem nie przesiaduje :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tyfus Napisano 16 Lipiec 2010 Share Napisano 16 Lipiec 2010 szczurek - znaczki ?? mogą być zakazane.....jeżeli je wykopałeś :))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczurek_1979 Napisano 16 Lipiec 2010 Share Napisano 16 Lipiec 2010 a żebyś wiedział, że wykopałem ;-) u znajomego... a i cena nie legalna bo za litrę bimbru babcinego ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
atylla Napisano 16 Lipiec 2010 Share Napisano 16 Lipiec 2010 a ja się zajmę przemytem łusek na wielką skale:} Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tyfus Napisano 16 Lipiec 2010 Share Napisano 16 Lipiec 2010 eee tam woytas - zaraz przed kompem....piwsko pewnie żłopią i wyją przy grillu ludowe przyśpiewki :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hary DZ Napisano 16 Lipiec 2010 Share Napisano 16 Lipiec 2010 szczurek, znaczki byle nie z Adolfem bo Cie pod ustawę o systemach podciągną Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczurek_1979 Napisano 16 Lipiec 2010 Share Napisano 16 Lipiec 2010 Tyfus, ale żeś mi smaka narobił na bro i spaloną kiełbasę z grilla... jeszcze jak by bez komarów i doborowym gronie... ech... mniam... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczurek_1979 Napisano 16 Lipiec 2010 Share Napisano 16 Lipiec 2010 niestety z adkiem nie mam... wszystkie raczej powojenne... ale nie znam się na tym a szkoda mi było bo miały na podpałkę do centralnego iść :-(( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
panadam12 Napisano 16 Lipiec 2010 Share Napisano 16 Lipiec 2010 ooo właśnie,wrzucę pare fotek krajobrazów z mojej okolicy z zapytaniem czy ktoś rozpoznaje:) w dział IDENTYFIKACJA/BEZ NUMIZMATÓW,ciekawe czy niebiescy sie doczepią,a dział pasuje:)i bedzie przynajmniej ciekawie:))pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tyfus Napisano 16 Lipiec 2010 Share Napisano 16 Lipiec 2010 a na NO - kwiatki, robaczki i zwierzaczki ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 16 Lipiec 2010 Share Napisano 16 Lipiec 2010 Przeciez nie rusza ludzi z Torunia... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczurek_1979 Napisano 16 Lipiec 2010 Share Napisano 16 Lipiec 2010 a więc to prawda....słyszałem że Wojtas i ojciec Dyrektor to jedna i ta sama osoba ;-)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sztukmistrz Napisano 16 Lipiec 2010 Autor Share Napisano 16 Lipiec 2010 ta sama rodzina-rodzina radia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 16 Lipiec 2010 Share Napisano 16 Lipiec 2010 ja jestem wielka opiekunka i z Toruniem to mam czasami kontakt telefoniczny... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczurek_1979 Napisano 16 Lipiec 2010 Share Napisano 16 Lipiec 2010 a więc strzeżmy się... jeden telefon... i będziemy wyczytani z ambony w niedzielę...ps. sorki Wojtas :-)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZUBIKED Napisano 16 Lipiec 2010 Share Napisano 16 Lipiec 2010 tyfus a tak z ciekawości piszą ludzie byście ich wątki kasowali ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.