revolt Napisano 8 Lipiec 2010 Autor Share Napisano 8 Lipiec 2010 Zapraszam do zapoznania się ze wstępnymi informacjami o V Pikniku Historycznym Iłża 1939"Najważniejsze informacje:-tegoroczna edycja odbywać się będzie na terenie Specjalnej Strefy Ekonomicznej-wstęp jest za freehttp://www.ilza.com.pl/ilza,444,0,0,_pikni...yczny_ilza_1939Dokładniejsze informacje za jakiś czas na do broni i odkrywcy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slajmi130 Napisano 8 Lipiec 2010 Share Napisano 8 Lipiec 2010 Czekamy z niecierpliwością!!! Wytrwałości życzę i siły w organizacji. Jakby co to służymy pomocą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klemens Forel Napisano 9 Lipiec 2010 Share Napisano 9 Lipiec 2010 To co pastowac juz buty?............... ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
revolt Napisano 9 Lipiec 2010 Autor Share Napisano 9 Lipiec 2010 to jeszcze nie wypastowałeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
boloBres Napisano 9 Lipiec 2010 Share Napisano 9 Lipiec 2010 Radomska GRH 26 Infanterie Regiment zgłasza swóje przybycie.A buty będziemy mieć brudne! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
revolt Napisano 31 Lipiec 2010 Autor Share Napisano 31 Lipiec 2010 a oto plakacikhttp://ilza.com.pl/strona-108.htmlW tym roku wystąpią:SRH 51 pp Strzelców KresowychStrzelcy KaniowscySRH Kozienice17 ID z KozienicBatalion TomaszówGRH Narew4 pp Leg KielceRadomska GRH 26 Infanterie RegimentGRH Busko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
revolt Napisano 31 Lipiec 2010 Autor Share Napisano 31 Lipiec 2010 każdy z rekonstruktorów z wyżej wymienionych grup otrzyma taki oto button. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
revolt Napisano 31 Lipiec 2010 Autor Share Napisano 31 Lipiec 2010 zapomniałem o 40 pp wraz z armatką bofors oraz chłopakach ze Skarżyska z pakiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kloki Napisano 31 Lipiec 2010 Share Napisano 31 Lipiec 2010 Znaczek! :O W takim razie już się pakuję ;) Z tradycji stanie się zadość i ja również buty będę miał niewypastowane! Chyba że Klemens z rozpędu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
swojak Napisano 31 Lipiec 2010 Share Napisano 31 Lipiec 2010 Buciki i inne elemenciki sprawdzam ja, więc proszę być pewnym, że pewne rzeczy się zmieniły:))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GzesioB Napisano 1 Sierpień 2010 Share Napisano 1 Sierpień 2010 A ciasto truskawkowe będzie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
revolt Napisano 1 Sierpień 2010 Autor Share Napisano 1 Sierpień 2010 z truskawkami problem ale coś się znajdzie:)Uwaga, uwaga !Tak jak napisał swojak, będą osoby odpowiedzialne za zgodność historyczną umundurowania!Za WH odpowiada swojakZa WP odpowiada akcejMają być szybcy i brutalni:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kloki Napisano 1 Sierpień 2010 Share Napisano 1 Sierpień 2010 Ale, ale... a kto odpowiada za pastowanie butów ? :D (nie, nie - odpowiedź nie brzmi kloki - to jest zbyt odpowiedzialna funkcja) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
revolt Napisano 14 Sierpień 2010 Autor Share Napisano 14 Sierpień 2010 oto plakacikWjazd dla widzów na teren imprezy jest tylko od ulicy Polnej. Wyjazd z terenu imprezy tylko ulicą Przy Malenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
swojak Napisano 14 Sierpień 2010 Share Napisano 14 Sierpień 2010 Ważny komunikat. V Piknik Historyczny Iłża 1939 jest imprezą ZAMKNIĘTĄ, i grupy nie zaproszone, udziału brać nie będą. Podobnie nie wezmą udziału osoby nie zrzeszone, czyli tzw wolni strzelcy. Komunikat po podaniu do wiadomości, BĘDZIE PRZESTRZEGANY. Wyjątkiem do wyżej wymienionego komunikatu jest ludność cywilna. Tą opiekuje się dowódca PWK. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
revolt Napisano 15 Sierpień 2010 Autor Share Napisano 15 Sierpień 2010 może sprostuję swojaka.Lista uczestników jest zamknięta ponieważ została już sporządzona polisa ubezpieczeniowa. Jakakolwiek ingerencja już nie jest możliwa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
swojak Napisano 15 Sierpień 2010 Share Napisano 15 Sierpień 2010 Wiedziałem, że coś pominąłem:( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
revolt Napisano 22 Sierpień 2010 Autor Share Napisano 22 Sierpień 2010 W imieniu SRH 51 pp Strzelców Kresowych ziękuję wszystkim uczestnikom i widzom.Jutro napiszę więcej gdyż po kilku dniach działań jestem padnięty:)Dziękuję! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slajmi130 Napisano 23 Sierpień 2010 Share Napisano 23 Sierpień 2010 RGRH 26 Infanterie Regiment z Radomia serdecznie dziękuje za serdeczne przyjęcie, za pełną emocji fajną zabawę, za spotkanie....Pozdrawiamy sojusznicze grupy GRH Narew, GRH Batalion Tomaszów,17 Infanterie Division, GRH Busko, PAK 36 Skarżysko i chylimy daszki hełmów przed grupami polskimi.Dziękujemy za gifty i podarunki, dziękujemy organizatorom za sprawne poprowadzenie inscenizacji i całej imprezy.Ciasto mimo że bez truskawek było super.PS. Kochane sanitariuszki, odegrałyście świetnie swoją rolę. Pełna dramatyzmu scena odegrana przez Was przy namiocie medycznym aż ściskała za gardło. Cały czas mam wyrzuty sumienia że tak to się skończyło...Pozdrawiam Przemek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maskot5pu Napisano 23 Sierpień 2010 Share Napisano 23 Sierpień 2010 W imieniu GRH NAREW dziękuje za zaproszenie i miłą atmosferę.Sorki Revolt za poprawkę ,ale u nas za to jest kręcenie wora;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maskot5pu Napisano 23 Sierpień 2010 Share Napisano 23 Sierpień 2010 dajcie jakieś linki do fotogalerii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slajmi130 Napisano 23 Sierpień 2010 Share Napisano 23 Sierpień 2010 heheh ja też dałem gafę ale u Was w Nowogrodzie w zeszłym roku, teraz będę pamiętał SCHRON BOJOWY nie bunkier, a ja myślę sobie co oni chcą od moich jajek? Arturo kopsnij na priw adres to podrzucę ci pocztą płytkę ze wszystkimi fotkami z Iłży jakie mam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slajmi130 Napisano 24 Sierpień 2010 Share Napisano 24 Sierpień 2010 http://zr2010.republika.pl/ilza/index.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 24 Sierpień 2010 Share Napisano 24 Sierpień 2010 Powojenny koc armii austriackiej nie jest dobrym zamiennikiem koców używanych w WH – warto więc chociaż tak go zrolować, żeby napis „Heereseigentum” nie był widoczny.PozdroHindus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bolas Napisano 24 Sierpień 2010 Share Napisano 24 Sierpień 2010 W imieniu Strzelców Kaniowskich" podziękowania dla organizatorów za zaproszenie i gościnę dla naszej skromnej reprezentacji. Wedle relacji chłopaków gościna i opieka jak zwykle na najwyższym poziomie, dziękujemy ;) ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.