tyfus Napisano 29 Czerwiec 2010 Autor Share Napisano 29 Czerwiec 2010 taki i bardzo podobne przedmioty, trafiły się kilku Użytkownikom - niestety nie do końca jesteśmy pewni od czego to było.Podobno było już ID tego przedmiotu, tylko ciężko teraz odnaleźć właściwy wątek....dyskusja zaczęła się tutaj :http://www.odkrywca.pl/pokaz_watek.php?id=673347#1089737Mając wątpliwości co do przeznaczenia tego przedmiotu - dyskusję przenosimy na ID, coby nie zaśmiecać wątku Kitki :)Info o blaszce :materiał : CYNKwysokość - ok. 38 mmszerokość - ok. 28 mmgrubość - ok. 1-1,2 mmpozostali, albo sami się później dopiszą (ewentualnie ja skopiuję fotki i wpisy) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polonez_ Napisano 29 Czerwiec 2010 Share Napisano 29 Czerwiec 2010 mam to w całości, jest to okucie od jakiejś szkatułki czy czegoś innego z zamkiem. ja to znalazłem na wejściu do carskiego okopu, ale nie mam pewności czy to pochodzi z tego okresu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spid3r Napisano 29 Czerwiec 2010 Share Napisano 29 Czerwiec 2010 Tyfus, a to nie jest jak już ktos wcześniej pisał okucie od książki ? Mam również coś podobnego cynkowego, może nie takie samo ale coś w tym stylu, po pracy cyknę i wrzucę foty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tyfus Napisano 29 Czerwiec 2010 Autor Share Napisano 29 Czerwiec 2010 dlatego właśnie w tym wątku chcemy zebrać zdjęcia i teorie odnośnie tych przedmiotów.Może wspólnymi siłami dojdziemy do jakichś konkretnych wniosków :)-pozdro- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krank Napisano 29 Czerwiec 2010 Share Napisano 29 Czerwiec 2010 mi się wydaje że to albo od jakiejś szkatułki,albo od jakiejś szafy,szafki coś w tym stylu.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorax Napisano 29 Czerwiec 2010 Share Napisano 29 Czerwiec 2010 To moje tez wyszlo pare dni temu:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
snake170381 Napisano 29 Czerwiec 2010 Share Napisano 29 Czerwiec 2010 http://www.odkrywca.pl/forum_pics/picsforum23/10_copy127.jpga to moj kawalek z ostatnich zniw... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polonez_ Napisano 29 Czerwiec 2010 Share Napisano 29 Czerwiec 2010 to lepsze zdjęcie całości, na 100% okucie zamka, tylko czego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eastlegion Napisano 29 Czerwiec 2010 Share Napisano 29 Czerwiec 2010 Oto moja znajdka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tyfus Napisano 30 Czerwiec 2010 Autor Share Napisano 30 Czerwiec 2010 za zgodą autora - znajdka Kitki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
8total4 Napisano 30 Czerwiec 2010 Share Napisano 30 Czerwiec 2010 raczej od szafy.na drzwiowe ciut zbyt mało masywne.pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spid3r Napisano 1 Lipiec 2010 Share Napisano 1 Lipiec 2010 obiecałem więc wrzucam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tyfus Napisano 6 Sierpień 2010 Autor Share Napisano 6 Sierpień 2010 myślę, że teraz identyfikacja przedmiotu będzie chyba pełna.pionowy układ i otwory na gwoździki, sugerują szyld od szafy lub szafki, tak jak wielu w wątku sugerowało :)P.S. zdjęcie pochodzi z zakończonej aukcji, gdzie był wystawiony złomek z poszukiwań. Między nimi był ten szyld.Post został zmieniony ostatnio przez moderatora tyfus 14:50 06-08-2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krank Napisano 6 Sierpień 2010 Share Napisano 6 Sierpień 2010 no widzisz tyfus rozwikłałeś zagadkę :) gratulacje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tyfus Napisano 6 Sierpień 2010 Autor Share Napisano 6 Sierpień 2010 aż tak głęboko w zawiłości wzornictwa się nie zagłębiałem :)niech zostanie to, jako szyld od - ogólnie mebla - bez podtekstów ;)-pozdro- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Refar Napisano 23 Sierpień 2010 Share Napisano 23 Sierpień 2010 Tutaj jest jedno okucie Ozdoba zmienia się w zależności od rozmiaru skrzyni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kuse Napisano 28 Sierpień 2014 Share Napisano 28 Sierpień 2014 Oto moje okucie :) Mam jeszcze jeden kawałem ale w dużo gorszym stanie. Swoją drogą... sporo tego wyprodukowano :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.