wzllubin Napisano 28 Czerwiec 2010 Autor Share Napisano 28 Czerwiec 2010 Mama broszkę miedzianą z patyny? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tyfus Napisano 28 Czerwiec 2010 Share Napisano 28 Czerwiec 2010 wzllubin, a możesz przetłumaczyć z twojego na nasze ?lub bardziej konkretnie - o co kaman, bo z tego co napisałeś nie bardzo wiadomo..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 28 Czerwiec 2010 Share Napisano 28 Czerwiec 2010 Pyta się mamy, czy może być broszka miedziana z patyny...?Ale wtedy brakuje przecinka. Miedź z patyny również mnie zaciekawiła. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wzllubin Napisano 28 Czerwiec 2010 Autor Share Napisano 28 Czerwiec 2010 Sorki. Czym mam wyczyścić miedzianą broszkę z patyny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal1514 Napisano 28 Czerwiec 2010 Share Napisano 28 Czerwiec 2010 masz broszkę i chcesz usunąć z niej patynę ?z tego co mi wiadomo to czyszczenie patyny to za przeproszeniem debilstwo ;). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
groszek37 Napisano 29 Czerwiec 2010 Share Napisano 29 Czerwiec 2010 no ale jeśli kolega pyta to odpowiem PŁYN KIWI do miedzi i mosiądzu fotka:http://cokupic.pl/i/c_big2200406.jpgAle pamiętaj jeśli broszka jest tylko platerowana, pokryta cieniutką warstwą miedzi no to ją zniszczysz, ale jeśli jest cała no to powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 29 Czerwiec 2010 Share Napisano 29 Czerwiec 2010 Tak czy inaczej, jeśli wszystko się technicznie uda, będzie się świeciła jak ... diabli.A taka, zapewne, ładna jest :-( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.