michal1514 Napisano 24 Sierpień 2010 Autor Share Napisano 24 Sierpień 2010 Witam!Ja tez zrobiłem sobie osłonke z wiaderka :) moge ja sciagnac w kazdej chwili ale zasiegu to to raczej nie ogranicza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chavez Napisano 27 Sierpień 2010 Share Napisano 27 Sierpień 2010 panowie witam serdecznie to teraz ja zadam jedno pytanie a mianowicie szukając ace 250 ( bo taki posiadam od niedawna ) i dodam ze jestem kompletna dziewicą ! panowie a więc moje pytanie będzie dotyczyło monitora ! panowie czy to jest tak ze on pokazuje najpierw wielkość znaleziska a później metal z jakiego jest wykonany ! ? ( lub na odwrót ), bo szukając nim zauważyłem właśnie ( chyba ) takie opcje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal1514 Napisano 29 Sierpień 2010 Autor Share Napisano 29 Sierpień 2010 Powiem Ci, że nie wiem ale po czasie będziesz rozpoznawał metale po dźwięku jaki wyda kanarek. Ja osobiście nie często patrze na monitorek, chociaż zdaża mi się :). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robi11 Napisano 1 Wrzesień 2010 Share Napisano 1 Wrzesień 2010 witam, posiadam ace250,jakiś czas temu dokupiłem większą cewkę moje pytanie czy trzeba dostroić wykrywacz do cewki,bo zdarza się ze na wyświetlaczu pokazuje metal szlachetny a po wykopaniu okazuje się ze to zardzewiały drut Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gral Napisano 18 Październik 2010 Share Napisano 18 Październik 2010 Witam.Ktoś widział u nas takie cewki do kanarka,czy tylko na zachodzie" za dewizy do kupienia? I jaki zasięg!!!!!!http://www.youtube.com/watch?v=C13Nmn40lNE&feature=related Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal1514 Napisano 19 Październik 2010 Autor Share Napisano 19 Październik 2010 Widziałem na necie, że w vikingu" mięli różne cewki, może są tam te z filmiku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Enders Napisano 20 Październik 2010 Share Napisano 20 Październik 2010 To cewki SEF firmy Detech: http://detektorweb.cz/index.4me?s=sef_30x38_ace&vd=1&mm=4&lang1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gral Napisano 20 Październik 2010 Share Napisano 20 Październik 2010 A tu oryginalna firmowa razem z nowym detektorem.http://allegro.pl/wykrywacz-metali-garrett-euroace-nowosc-i1280438876.htmlDo moderatora:to nie jest reklama a w tym sklepie nigdy nie byłem i nie mam z nim nic wspólnego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Enders Napisano 21 Październik 2010 Share Napisano 21 Październik 2010 Tu kolega Gral pisze o czymś całkiem innym. Cewka DD 8,5 x 11" nie była dawniej dostępna, to najnowszy model wprowadzony z detektorem Ace 350 (czy jak kto woli EuroAce). Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gral Napisano 21 Październik 2010 Share Napisano 21 Październik 2010 Kolego Enders wiem że to całkiem inna cewka i detektor,dlatego napisałemA tu oryginalna firmowa razem z nowym detektorem".Chodziło mi o typ cewki a co za tym idzie możliwy większy zasięg kanarka".A tak w ogóle ktoś już sprawdzał możliwości tego nowego sprzętu?Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Enders Napisano 22 Październik 2010 Share Napisano 22 Październik 2010 To, czy będzie zasięg, będzie zależeć w większości od możliwości i osiągów detektora, niż od cewki.DD to na pewno większa efektywność, a ta 8,5x11" jest dość dużych rozmiarów, więc na zaśmiecony teren się nie nadaje. Dodatkowo wchodzi pomijanie przez detektor sygnałów pochodzących z ziemi, itp. O osiągach należy poczytać na zagranicznych forach, bo te wykrywki już od dawna tam funkcjonują. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eastlegion Napisano 25 Październik 2010 Share Napisano 25 Październik 2010 Polscy eksperci, m.in. archeolodzy, geolodzy i geodeci, pracują w Smoleńsku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal1514 Napisano 27 Październik 2010 Autor Share Napisano 27 Październik 2010 Kupili kanarki bo najtaniej :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cacodaemon-skc Napisano 17 Listopad 2010 Share Napisano 17 Listopad 2010 mam pytanko czy ktoś porównywał ustawienia potencjometrów na płytce elektroniki z 150/250 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal1514 Napisano 23 Listopad 2010 Autor Share Napisano 23 Listopad 2010 Ja osobiście nie, ale może się ktoś znajdzie co porównywał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cacodaemon-skc Napisano 25 Listopad 2010 Share Napisano 25 Listopad 2010 panowie może ktoś zrobi fotke ace150 i ace350 oczywiście płytki elektroniki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cacodaemon-skc Napisano 9 Grudzień 2010 Share Napisano 9 Grudzień 2010 garrett ace 250 std. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cacodaemon-skc Napisano 9 Grudzień 2010 Share Napisano 9 Grudzień 2010 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Enders Napisano 10 Grudzień 2010 Share Napisano 10 Grudzień 2010 To 350? Bo 250 nie ma dwóch potencjometrów. (Tych elementów na żółto zaznaczonych). http://www.minelab-garrett.iklad.com.ua/wp-content/gallery/ace250_razbor/ace250_razborka_1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cacodaemon-skc Napisano 10 Grudzień 2010 Share Napisano 10 Grudzień 2010 jest to 250 i tu rodzi się pytanie skąd to w 250" model UE / US ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Enders Napisano 10 Grudzień 2010 Share Napisano 10 Grudzień 2010 Nie za bardzo Cię rozumiem... o", czyli co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal1514 Napisano 11 Grudzień 2010 Autor Share Napisano 11 Grudzień 2010 Też zbytnio nie rozumiem o co" chodzi...Enders co do wątku pt. Czy da się..." to postaram się fotki elektroniki wrzucić jak najszybciej ale nie mogę kabla od aparatu znaleźć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patton12 Napisano 15 Grudzień 2010 Share Napisano 15 Grudzień 2010 Ace 250 wykryje monete 2 feningi na 35 cm ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cacodaemon-skc Napisano 15 Grudzień 2010 Share Napisano 15 Grudzień 2010 nic z tego Panie, średnie osiągi to 17/20 cm w czasoprzestrzeni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal1514 Napisano 15 Grudzień 2010 Autor Share Napisano 15 Grudzień 2010 Na 35 nie...Ale na 20 paru cm znajdzie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi