Seba440 Napisano 20 Czerwiec 2010 Share Napisano 20 Czerwiec 2010 Proponuję Nissana Primere P11 2.0 TD ,niema jak Japońska technologia niech się Niemcy schowają to następne pokolenia bedą miały co kopac...Zdrów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mjut Napisano 21 Czerwiec 2010 Share Napisano 21 Czerwiec 2010 Opel się do lasu nie nadaje? Plotki. Pierwszy samochód jaki miałem to właśnie Astra z 94 roku, śmigała po lesie że hoho :) Ale jeśli miałbym wybierać między Corsą a Polo, wziąłbym Polo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
acer Napisano 21 Czerwiec 2010 Share Napisano 21 Czerwiec 2010 Do lasu to samochody terenowe, tak jak kombajn do zboża :)Od kiedy jeden z moich byłych samochodów osobowych ciężko uszkodziłem (skrzywiłem tylnią belkę na pniaku) tak mechanicznie" nauczyłem się specjalizacji - co na szosy i drogi a co po lesie.Można by doradzić Nissana X-traila lub Toyotę Land Cruiser Prado, ale te ceny..................... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ar35 Napisano 21 Czerwiec 2010 Share Napisano 21 Czerwiec 2010 Wg . mnie tylko VW czyli Polo albo Golf III. 1,9 TDi rewelacja , albo jak dobrze poszukasz to może uda Ci sie znaleźć Audi 80 B4 1,9 TDI w czterech łapach :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kiczka1111 Napisano 21 Czerwiec 2010 Autor Share Napisano 21 Czerwiec 2010 do lasu nawet maluch da rade trzeba tylko umieć jeździć, i uważać żeby się nie zakopać bo wtedy problem ;) Acer pewnie zap***łeś że pniaka nie zauważyłeś co? Jak bym osobówką do lasu wjechał to ile mandatu? I jakie prawdopodobieństwo, że spotkam leśniczego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nadwojciech Napisano 21 Czerwiec 2010 Share Napisano 21 Czerwiec 2010 I jak Kiczka?Zdecydowałeś się już na coś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kiczka1111 Napisano 21 Czerwiec 2010 Autor Share Napisano 21 Czerwiec 2010 to chyba będzie VW Golf III 1.9 TDI 90 KM. Niby 90 KM ale buda nie za ciężka więc da rade ;) jak trafię na okazję to kupię w Niemczech a jak nie to w Polsce ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kleeberczyk Napisano 21 Czerwiec 2010 Share Napisano 21 Czerwiec 2010 Hehe ja z kolegami prawie co drugi dzień do lasu na wykopki i jeździmy samochodami. Na przykład Oplem Corsą lub Citroenem ale już nie pamiętam modelu... Wiec raczej samochód osobowy daje radę o ile nie ma w lesie po drodze bagna itd ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kiczka1111 Napisano 6 Wrzesień 2010 Autor Share Napisano 6 Wrzesień 2010 Wracając do wątku:Kupiłem BMW 318. Miało być ekonomicznie ale nie wyszło ;)Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomcat3 Napisano 6 Wrzesień 2010 Share Napisano 6 Wrzesień 2010 Do lasu tez sie nadaje:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 6 Wrzesień 2010 Share Napisano 6 Wrzesień 2010 Będziesz Mieć Wydatki... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorax Napisano 6 Wrzesień 2010 Share Napisano 6 Wrzesień 2010 To moj fiacik typowo na wykopki(aby nie bylo ze sie lansuje hehe)-sciagnalem go ponad 2 lata temu z niemiec.Wszedzie wjedzie,malo pali i nikt go nie ukradnie:)PozdrawiamVorax Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorax Napisano 6 Wrzesień 2010 Share Napisano 6 Wrzesień 2010 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
traficc Napisano 6 Wrzesień 2010 Share Napisano 6 Wrzesień 2010 Renault rapid, expess osobowy, super samochód Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 6 Wrzesień 2010 Share Napisano 6 Wrzesień 2010 Renault Trafic też :-) Ale to już większe bydle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arbi1000 Napisano 7 Wrzesień 2010 Share Napisano 7 Wrzesień 2010 Dodam tylko takie niemieckie powiedzonko -Jeder Trottel faehrt mit Opel"Wybór należy do Ciebie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szwejk4 Napisano 7 Wrzesień 2010 Share Napisano 7 Wrzesień 2010 vw pasek kombi b4:) bo w razie czego to i większego fanta upchasz:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.