Skocz do zawartości

Naklejka na samochód...

Flanker1313

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
To auto mojego kumpla z Młodzieży Wszechpolskiej. To Patriota, tylko ma jeszcze dziecinne fascynacje nazizmem. Jakiś czas temu miał jeszcze z tyłu małą biało-czerwoną flagę opasaną kirem, ale mu jakiś libertyn w Lublinie ukradł.
Napisano
patriota" i fascynacja nazizmem" idą w parze? Dziwna ideologia.

5 lat mija jak nie widziałem łysego w glanach na żywo. Przenieśli się do partii młodzieżowej i noszą gajerki?:)
Napisano
Jeżeli jest patriotą niech nakleja nasze polskie barwy,a nie zapożycza od innych to świadczy że ma dobrze wyprany mózg,tylko nie do tego co trzeba.
Napisano
Jeden do niedawna pełnił funkcję Prezesa TVP. Rozniosło ich - po różnych ważnych insty - tucjach - ucjach - ucjach - ucjach - ucjach...
A tak na poważnie, to z tego z wiekiem się wyrasta, fascynacje nazizmem, a raczej jego designem", są typowe dla gówniarzy z mutacją i dla gejów.
Napisano
danieloff dla mnie nadmierne obnoszenie się z ideologią zakrawa o pozerstwo prawdziwą ideologię nosi się w głowie nie na d...e.Masz rację z tego się wyrasta.
Napisano
Była kiedyś taka partia Liga Polskich Rodzin (Giertych - stary i młody, Orzechowski i te sprawy). Swego czasu, z braku kadr, przyjmowali chętnie w swoje szeregi młodzianków - narodowców, z których wielu miało fascynacje mniej lub bardziej ocierające się o faszyzm czy nazizm. Gdzie owi chłopcy są teraz? Nie wiem. Duża część z nich dojrzała, zaliczyła pierwszy seks, dorosła, spoważniała i głupota wywietrzała im z głowy, teraz pewnie wstydzą się fotek z młodych lat:-) Ale cóż, każdy ma swoją ścieżkę życiowej mądrości i doświadczenia.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie