Flanker1313 Napisano 11 Czerwiec 2010 Autor Share Napisano 11 Czerwiec 2010 Wczoraj zauważyłem taki oto pojazd. Komentarz raczej zbędny.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nebelwerfer Napisano 11 Czerwiec 2010 Share Napisano 11 Czerwiec 2010 Komentarz raczej zbędny.." i tyle w temacie debila. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tony Manero Napisano 11 Czerwiec 2010 Share Napisano 11 Czerwiec 2010 To auto mojego kumpla z Młodzieży Wszechpolskiej. To Patriota, tylko ma jeszcze dziecinne fascynacje nazizmem. Jakiś czas temu miał jeszcze z tyłu małą biało-czerwoną flagę opasaną kirem, ale mu jakiś libertyn w Lublinie ukradł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 11 Czerwiec 2010 Share Napisano 11 Czerwiec 2010 Eee widać, że kopa na blachę już przyjął :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tony Manero Napisano 11 Czerwiec 2010 Share Napisano 11 Czerwiec 2010 Wjechał mu kiedyś w tył jakiś dupek z rejestracją WSI. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal1514 Napisano 11 Czerwiec 2010 Share Napisano 11 Czerwiec 2010 Nie chciał butów niszczyć to autem przykurzył :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpik Napisano 11 Czerwiec 2010 Share Napisano 11 Czerwiec 2010 patriota" i fascynacja nazizmem" idą w parze? Dziwna ideologia.5 lat mija jak nie widziałem łysego w glanach na żywo. Przenieśli się do partii młodzieżowej i noszą gajerki?:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cygan715 Napisano 11 Czerwiec 2010 Share Napisano 11 Czerwiec 2010 Jeżeli jest patriotą niech nakleja nasze polskie barwy,a nie zapożycza od innych to świadczy że ma dobrze wyprany mózg,tylko nie do tego co trzeba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marv Napisano 11 Czerwiec 2010 Share Napisano 11 Czerwiec 2010 A ja widziałem dziś łysola w glanach wracając z pubu jakieś 20 min temu ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danieloff Napisano 11 Czerwiec 2010 Share Napisano 11 Czerwiec 2010 Jeden do niedawna pełnił funkcję Prezesa TVP. Rozniosło ich - po różnych ważnych insty - tucjach - ucjach - ucjach - ucjach - ucjach...A tak na poważnie, to z tego z wiekiem się wyrasta, fascynacje nazizmem, a raczej jego designem", są typowe dla gówniarzy z mutacją i dla gejów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marv Napisano 11 Czerwiec 2010 Share Napisano 11 Czerwiec 2010 danieloff dla mnie nadmierne obnoszenie się z ideologią zakrawa o pozerstwo prawdziwą ideologię nosi się w głowie nie na d...e.Masz rację z tego się wyrasta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marv Napisano 11 Czerwiec 2010 Share Napisano 11 Czerwiec 2010 Oczywiście nie chodzi mi o nazizm którym osobiście się brzydzę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZUBIKED Napisano 12 Czerwiec 2010 Share Napisano 12 Czerwiec 2010 Flanker1313 dlaczego zamazałes rejestrację - człowiek sie z ( tym )obnosi myśle że nie będzie sie wstydził Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danieloff Napisano 12 Czerwiec 2010 Share Napisano 12 Czerwiec 2010 Była kiedyś taka partia Liga Polskich Rodzin (Giertych - stary i młody, Orzechowski i te sprawy). Swego czasu, z braku kadr, przyjmowali chętnie w swoje szeregi młodzianków - narodowców, z których wielu miało fascynacje mniej lub bardziej ocierające się o faszyzm czy nazizm. Gdzie owi chłopcy są teraz? Nie wiem. Duża część z nich dojrzała, zaliczyła pierwszy seks, dorosła, spoważniała i głupota wywietrzała im z głowy, teraz pewnie wstydzą się fotek z młodych lat:-) Ale cóż, każdy ma swoją ścieżkę życiowej mądrości i doświadczenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZUBIKED Napisano 12 Czerwiec 2010 Share Napisano 12 Czerwiec 2010 Faktycznie to Ci co piwo zamawiali Pięć piw " Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.